2777
2789
عنوان

بازم استرس,

226 بازدید | 31 پست

باز شد روز پريودي ومن ديونه شدم به لحظه أم إز فكرش درنميام همش فك ميكنم "شدم"خسته شدم إز أين همه فكروخيال إز اين همه چك كردن خودم اَي خدا كي اون زور ميرسه كه پريوديم بگذره وتا٩ماه نياد، منم حي مادرشدنوبچشم 

خدايابحق فاطمة زهرا همه بچهاي أين جاروتاروزتولدحضرت فاطمة مادركن تا اون زود روزماهم بشه روز مادر توروخدابرام دعاكنيد

آیهان عشق مامانه😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد ۳ سال انتظار 

این ماه باردار شدم ،لک بینی داشتم استراحت مطلق دادن بهم ولی فایده ای نداشت غروب دفع شد

شما اشتباه منو نکن ، آرامش داشته باش آیت الکرسی بخون ، پیاده روی نکن، کار سنگین نکن

تا انشالله این ماه خبر خوب بشنوی

چه خوب  پس استرس نداشته باش نزدیکی هم نداشته باش یکمی رعایت کن انشالله که خیر پیش بیاد

مگ ميشه استرس نداشت دست خودم نيست ك،ايشالله يعني ميشه

آیهان عشق مامانه😍
اره میشه نداشت چرا نشه  پاشو خودتو سرگرم کن  استرس داشته باشی اصلا فایده نداره  خب ...

خداكنه باشم خداكنه خدا دعاهامو شنيده باشه  

آیهان عشق مامانه😍