2777
2789

متفورمینا خیلی بی اثر شدن ، دوستمم استفاده می کنه می گفت قبلا خارجی می گرفتم خیلی خوب بوده ولی الان ایرانی می گیرم اصلا تاثیر نداره

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد پایین نمی بره ، نباید صرف اینکه قرص می خوری بی رعایتی کنی

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
متفورمینا خیلی بی اثر شدن ، دوستمم استفاده می کنه می گفت قبلا خارجی می گرفتم خیلی خوب بوده ولی الان ...

من مارک ایرانی و خارجی خوب مصرف کردم خوب بود

اما تازگیا مارک ایرانی جدید گرفتم انگار اثر عکس داره واسم😢

من مارک ایرانی و خارجی خوب مصرف کردم خوب بود اما تازگیا مارک ایرانی جدید گرفتم انگار اثر عکس داره و ...

دوستم می گفت بخاطر تحریم خارجیاش دیگه وارد نمی شه یا کمیابه، متفورمین ایرانی می خوره می گفت اصلا اثر نداره

من دوماه استفاده کردم خوب بود واسم قبلا قندم۱۰۰ بود با دوماه شد ۹۰ میل ب چیزای شیرینو غذا رو کم کرد ولی همه چی میخوردم نبات.بستنی...

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

اونا ک میگن تاثیر نداره حتما بدنشون ب قرصه عادی شده 😂😂😂 منکلا تو عمرم همیندوماه خوردم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
من دوماه استفاده کردم خوب بود واسم قبلا قندم۱۰۰ بود با دوماه شد ۹۰ میل ب چیزای شیرینو غذا رو کم کرد ...

عزیزم بعد از قطع مصرف دیگه قندت 90 موند؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
عزیزم بعد از قطع مصرف دیگه قندت 90 موند؟

اره عزیزم ولی یکم باید رعایت کنی ک بالا نره

اره عزیزم ولی یکم باید رعایت کنی ک بالا نره

مرسی عزیزم

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!