2777
2789
عنوان

باردارای ۳۵ هفته به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 47 پست
براساس پری ۳۵ هفته و ۱ روزم اخرین سونو تو ۳۴ هفته و ۶ روز براساس پری وزن نی نی ۲۱۰۰ بود

عزیزم اصلا نگران نباش دوهفته آخر اوج وزن گیری جنینه مولتی ویتامین وامگا حتما بخور

عزیزم اصلا نگران نباش دوهفته آخر اوج وزن گیری جنینه مولتی ویتامین وامگا حتما بخور

اونارم میخورم تغذیمم خوبه

خدا کنه نی نی سالم بیاد بغلم میترسم چیزیش باشه ک وزن نمیگیره خدایی نکرده

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاالله بچه خواهرم هفته ۳۵ دنیا اومد ۲۷۰۰ بود.پسر اول من  هفته ۳۹ دنیا اومد۲۷۰۰ بود.اینیکی هم ...

دکترم گفت ممکن اناتومی بدنش اینجور باشه

من خودمم ریز بودم ب دنیا اومدم

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
اونارم میخورم تغذیمم خوبه خدا کنه نی نی سالم بیاد بغلم میترسم چیزیش باشه ک وزن نمیگیره خدایی نکرده

نه گلم اصلا نترس من ۳۱هفته۱۷۹۰بود وزنش باوجودی که خودم فقط ۸کیلو اضاف وزن داشتم ولی دکترم گفت دوهفته آخره که جنین وزن میگیره

تو ۳۵ هفته ۲۳۸۳ باید باشه😔

انشاالله سالم بیاد بغلت .ریز بودنش مهم نیست اتفاقا بچه‌هایی که با وزن کم دنیا میان زودتر تپلی میشن.من نگران وزنش نیستم میگم فقط سالم بیاد و بدون درد سر

خدایااااااا شکرت ❤️
انشاالله سالم بیاد بغلت .ریز بودنش مهم نیست اتفاقا بچه‌هایی که با وزن کم دنیا میان زودتر تپلی میشن.م ...

الهی امین منم فقط سلامتش مهمه برام 

همش میترسم خدایی نکرده مشکلی هست ک من نمیفهمم

نه گلم اصلا نترس من ۳۱هفته۱۷۹۰بود وزنش باوجودی که خودم فقط ۸کیلو اضاف وزن داشتم ولی دکترم گفت دوهفته ...

وزن نینیت ماشاالله ک خوب بوده برای ۳۱ هفته

دختره؟ وزنش چقدره نی نی ؟ مال من رشدش کمه خیلی ناراحتم

بله ۳۱ هفته ۱۸۰۰بود

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76