2777
2789

سلام دوستای خوبم!امروز عکس رنگی گرفتم،میخوام اقدام کنم ولی میترسم اشعه عکس باعث عیبی چیزی بشه روی بارداری!کیا بعد از عکس باردار شدن و بارداری سالمی داشتن!تورو خدا راهنماییم کنین!یکی میگه ضرر داره یکی میگی اقدام کن مشکلی نداره

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

فک نکنما ..  ربطی نداره !!! 

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

عزیزم مگه اشعه مونده تو بدنت؟چه چیزا .عکس با تزریق رادیواکتیو بوده؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه اشعه مونده تو بدنت؟چه چیزا .عکس با تزریق رادیواکتیو بوده؟

نمیدونم بخدا دکتر که گفت مشکل نداره باردار شو.ولی توی بعضی تاپیکا نوشته بودن که دکترشون گفته اون ماه نباید باردارشن!میترسم!شب عید سقط داشتم و دیگه توان ندارم اون روزا تکرارشه!میمیرم!از طرفی هم دوست دارم زودتر اقدام کنم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون