اقا ما دیگه از دست این همسایه خسته شدیم همیشه رو پنجره هست چیکارش باید بکنیم
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
من همسايه ي روبرويي مادربزرگمينا هميشه از بالا رفت و امدامون و ديد ميزد يكبار كفري شدم ب زنه گفتم بدبخت چپ ميشي استراحت كن يكبارم گفتم اخر از اون بالا ميفتي پايين شتك ميشي ديگه نيومد لب پنجره خخ
هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد: روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد. 💜💜💜 (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
اخه پایین تو حیاط زیاد میرم همشم باید چادر سرم کنم از دست این فضول باشی
من همسايه ي روبرويي مادربزرگمينا هميشه از بالا رفت و امدامون و ديد ميزد يكبار كفري شدم ب زنه گفتم بد ...
بدبختی زن نیست مرده
چند بار پیاپی تو تاریخای مختلف فیلمشو بگیر بعد ببر پاسگاه محل شکایت کن 😔
نمیخام شکایت کنم ادم انگشت نما میشه