2777
2789
عنوان

دوران pms😟

2119 بازدید | 14 پست

من خیلی تو این دوران که میشه 10 روز قبل قاعدگی عصبی و زود رنج میشم.اصلا نمیتونم به خودم مسلط باشم زود ناراحت میشم گریم میاد کنترل ندارم رو خودم.بدم میاد از این همه ضعف😭راه حلی چیزی نداره؟!کسی تجربه ای نداره که کمکش کرده باشه؟😞

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما هم همينيم ولى نميدونستيم اسمش انقدر با كلاسه 😆

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
pms دیگ چیه بابا شما چقد چیز میز بلدین

والا منم تازه یاد گرفتم 😂

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
والا ما هم همينيم ولى نميدونستيم اسمش انقدر با كلاسه 😆

وای😂😂

من تو اقدامم ۴تا۶روز دگ موعدمه دعا کنید پریود نشم

انشاالله که بارداری عزیزم 

یه قرص ب اسم همین pms هست از داروخانه بگیر بخور خییییییلی خوبه دل درد اینا رو هم میندازه و پریود رو ...

واقعا‌؟؟ چنده؟! چقد خووووب

سلنیوم بخور خیلی تاثیر داره 

قرصه؟