2777
2789
عنوان

دارم فلج میشم راهنماییم کنین

318 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها

من الان۳۴هفته و ۳روزمه

قبلا دیسک و گودی کمر داشتم،الان ۱هفته است کمرم میزد به ب ا س ن سمت چپم،اما الان ۲روزه که حتی پامو تکون میدم ب اس ن و دنبلانچه ام میگیره و جیغ و گریه ام میره هوا.

وزنم هم خوبه،۷۰کیلو هستم و روز اول ۵۹کیلو بودم

توروخدا کمکم کنید،دکترم هم فقط میگه بخاطر بارداریه،تحمل کن

مگه میشه تحمل کرد؟مثل فلجا شدم،یهو قفل میشم و داد میزنم تا بیان به دادم برسن

کسی میتونه کمک کنه؟

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  

برو دکتر ارتوپد نامه سزارین بگیر😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عزیزم حتما باید سزارین کنی شما..

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گودی کمر خیلی زیادی دارم خیلیییا بعد کمر درد میشدم و لگنم درد میگرفت از سی هفته تا چند روز پیش اینجوری بودم الان خوب شدم دکترم گفت لگنت داشت جا باز میکرد گفت ممکنه دوباره چند وقت دیگه دردش شروع بشه چون لگن خودشو باز میکنه تا بچه اماده بیرون اومدن بشه

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
اگه دکتر نامه سزارین بده هزینه سزارین  چقدر باید بده ؟

اگ بیمارستان دولتی باشه هیچی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دولتی۱تومن خصوصی۳تومن به بالا

نه بابا کجا ۱ تومن فامیلای ما با ۹۰ هزار تومن سز کردن

من گودی کمر خیلی زیادی دارم خیلیییا بعد کمر درد میشدم و لگنم درد میگرفت از سی هفته تا چند روز پیش ای ...

درد داشتم،اما الان دیگه از درد گذشته

عزیزم من دیروز بیمارستان دولتی پرسیدم

البته مازندران

شاید شهر با شهر فرق داشته باشه

اما توی تهران ۹۰تومنی نداریم

کجا هستید؟

بستگی به بیمه طرف داره مثلا من سرکلاژ کردم شد کلش یازده هزار تومن اونم بیمارستان نیمه خصوصی اون یازده تومنم پول لباسام بود

اما یکی دیگه از مریضای دکترم سرکلاژ کرد شد هشتصد هزار تومن تو بیمارستان عادی

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

واقعااااااا  کدوم شهر کدوم بیمارستان چطور بود بیمارستان اش  کی ؟ چه خوب چون از دکتر نامه گرفتن  یا دکتر خودش  تشخیص سز  داد مفت  شده ؟ چون سز خودت بخای خیلی گرونه 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
2790
2778
2791
2779
2792