فاطمه240670 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 735 عنوان سیسمونی 128 بازدید | 9 پست واسه دختر بچه تا دو سه ماه چه لباسایی باید بگیرم؟نمیخوام کالیکه اینا بگیرم فقط ی تخت میخوام بگیرم تخت بچه تشک و بالشت هم داره؟ خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم 1397/08/21 | 12:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi0019 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 827 بله تشک جدا باید بگیری,قیمتا افتضاح بالاس,دلم برا بابام میسوزه از طرفی هم نمیشه نگرفت😞😒 تـو را چون جانِ خود میدانمت♥️🫀
فاطمه240670 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 735 بله تشک جدا باید بگیری, قیمتا افتضاح بالاس,دلم برا بابام میسوزه از طرفی هم نمیشه نگرفت😞😒 مثلا در چه حده قیمتا؟ خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم
zizi0019 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 827 مثلا در چه حده قیمتا؟ کمدو تختم شد۲میلیون و ۸۰۰بدون تشک البته,تشک هم قیمت کردم از ۲۰۰ به بالا بوو تـو را چون جانِ خود میدانمت♥️🫀
goldonehkhanoom عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1092 سایز صفر و یک رو سه تا چهار دست بگیرسرهمي خیلی خوبه مهمون هم بیاد بچه تروتميزهتخت نگیر آخه بچه توش نميخوابه گهواره بگیر ارزونتره سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
فاطمه240670 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 735 سایز صفر و یک رو سه تا چهار دست بگیر سرهمي خیلی خوبه مهمون هم بیاد بچه تروتميزه تخت نگیر آخه بچه ت ... گهواره قیمتش حدودا چنده؟بچه تا چند سال توش میخوابه؟خواستم تخت بگیرم که دیگه تا پنج شش سالگیش بمونه براش خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم
فاطمه240670 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 735 کمدو تختم شد۲میلیون و ۸۰۰ بدون تشک البته,تشک هم قیمت کردم از ۲۰۰ به بالا بوو وای چه گرون من که کمدم نمیخوام بگیرم آخه کمد دیواری هست تو اتاقش ولی همون تخت و تشکم واقعا گرونه خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم
goldonehkhanoom عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1092 گهواره قیمتش حدودا چنده؟بچه تا چند سال توش میخوابه؟خواستم تخت بگیرم که دیگه تا پنج شش سالگیش بمونه ب ... گهواره همه قیمت هست نسبت به مدلش از دویست تا هشتصد تا یکسال و نیممن زن داداشم تخت گرفته بود یه دفعه هم بچه توش نخوابید تازه بچه های فامیل مهمونی اومدن روش ميپريدن یه جاش شکست همون بزرگتر شد برو براش تخت بگيريد سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
goldonehkhanoom عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1092 تشک و بالش هم دادم دوختن و پتوی نوزادی نرمينه خریدم و یه پتوی بافت سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
فاطمه240670 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 735 مرسی از راهنماییتون ❤❤❤غیر از اینا دیگه چی باید بگیرم راستش اصلا نمیخوام خرج اضافه کنم فقط وسایل ضروری میخوام بگیرم اونم نهایتش تا دو ماهگی خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم