2777
2789
عنوان

سیسمونی

128 بازدید | 9 پست

واسه دختر بچه تا دو سه ماه چه لباسایی باید بگیرم؟

نمیخوام کالیکه اینا بگیرم فقط ی تخت میخوام بگیرم تخت بچه تشک و بالشت هم داره؟

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  
بله تشک جدا باید بگیری, قیمتا افتضاح بالاس,دلم برا بابام میسوزه از طرفی هم نمیشه نگرفت😞😒

مثلا در چه حده قیمتا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایز صفر و یک رو سه تا چهار دست بگیر

سرهمي خیلی خوبه مهمون هم بیاد بچه تروتميزه

تخت نگیر آخه بچه توش نميخوابه گهواره بگیر ارزونتره

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
سایز صفر و یک رو سه تا چهار دست بگیر سرهمي خیلی خوبه مهمون هم بیاد بچه تروتميزه تخت نگیر آخه بچه ت ...

گهواره قیمتش حدودا چنده؟بچه تا چند سال توش میخوابه؟خواستم تخت بگیرم که دیگه تا پنج شش سالگیش بمونه براش

کمدو تختم شد۲میلیون و ۸۰۰ بدون تشک البته,تشک هم قیمت کردم از ۲۰۰ به بالا بوو

وای چه گرون من که کمدم نمیخوام بگیرم آخه کمد دیواری هست تو اتاقش ولی همون تخت و تشکم واقعا گرونه

گهواره قیمتش حدودا چنده؟بچه تا چند سال توش میخوابه؟خواستم تخت بگیرم که دیگه تا پنج شش سالگیش بمونه ب ...

گهواره همه قیمت هست نسبت به مدلش از دویست تا هشتصد تا یکسال و نیم

من زن داداشم تخت گرفته بود یه دفعه هم بچه توش نخوابید تازه بچه های فامیل مهمونی اومدن روش ميپريدن یه جاش شکست 

همون بزرگتر شد برو براش تخت بگيريد

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊

تشک  و بالش هم دادم دوختن و پتوی نوزادی نرمينه خریدم و یه پتوی بافت 

مرسی از راهنماییتون ❤❤❤

غیر از اینا دیگه چی باید بگیرم راستش اصلا نمیخوام خرج اضافه کنم فقط وسایل ضروری میخوام بگیرم اونم نهایتش تا دو ماهگی