2777
2789
عنوان

خواب دیشب بچم

132 بازدید | 16 پست

بچه ها دیشب بچم از ساعت ۴ شب تو خواب صورتشو میمالوند گریه می‌کرد و جیغ گریه میکشید وقتی بیدار می‌شد خوب می‌شد دوباره وقتی میخوابوندمش اینجوری می‌شد چرا آیا؟بچم سه ماه و نیمشه 

معمولا بچه ها در دوره های رشد مغزی خواب های آشفته می بینن. نوزادها برعکس بزرگهآ شبها خیلی مغزشون درگیر هست 

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره رفلاکس‌ داره اما ترش نمی کرد تا بیدار بود هم خوب بود تا خوابش میبرد جیغ میکشید

عود کرده ریفلاکسش ببر دکتر احتمالا داروبده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
معمولا بچه ها در دوره های رشد مغزی خواب های آشفته می بینن. نوزادها برعکس بزرگهآ شبها خیلی مغزشون درگ ...

آخه هرچی خوابش میبرد به خودش میپیچید خواب بد دیده؟

قبلا اینجوری نمی شد تو‌خواب البته سر خود باکلوفنشو قطع کردم 

دوباره بده حتما

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آخه هرچی خوابش میبرد به خودش میپیچید خواب بد دیده؟

اگر به خودش می پیچه شاید دل درد و نفخ داره ولی اگر با حالتهایی شبیه به Moro reflex از خواب بلند میشه و انگار خواب بد دیده و با ترس و گریه به خاطر رشد مغزی و عصبی هست نمیشه دقیقا گفت مثل خواب دیدن بزرگسالها ولی یه جور درگیری ذهن هست. رشد مغزی نوزادها بیشتر در خواب هست.

Moro reflex رو سرچ کن متوجه میشی چی هست

اگر به خودش می پیچه شاید دل درد و نفخ داره ولی اگر با حالتهایی شبیه به Moro reflex از خواب بلند میشه ...

نه اینجوری نیس صورتشو میمالوند دماغشو می مالوند بعد شروع به گریه می‌کرد

نه اینجوری نیس صورتشو میمالوند دماغشو می مالوند بعد شروع به گریه می‌کرد

طبیعی هست والا دختر منم کا الان شش ماه و نیم هست همین طوری هست بعضی وقتها معلومه ذهنش درگیر هست که از خواب این طوری بلند میشه. دکتر دختر من گفت رسد مغزی حالا شما هم از دکترت بپرس با توجه به شرایط بچه بهت بگه. جای نگرانی نیست به نظر من

طبیعی هست والا دختر منم کا الان شش ماه و نیم هست همین طوری هست بعضی وقتها معلومه ذهنش درگیر هست که ا ...

مرسی عزیز دلم که روشنم کردی منم حس کردم شاید همون وخواب باشه 

تو پیش کدوم  دکتر میبری من پیش صانعیان تو شمس آبادی میبرم

صانعیان مزخرفه مزخرف

دکتر بهروز مقدادی تهران میبرم