2777
2789
عنوان

میدونید دلیلش چیه؟؟؟

101 بازدید | 16 پست

ترشی گل کلم درست کردم یک هفتس دیرووز بازش کردم یکم نرم شده یه حالت لیز داره جای خنکم هست

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔

حالت لیزیش ب خاطر کم بودن نمکش هس

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانم بود میگفت حتمی طرفی ک انداخته اون لحظه پریود بوده 😑

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
مامانم بود میگفت حتمی طرفی ک انداخته اون لحظه پریود بوده 😑

اره ماهم اینجوری میگیم

کسی که پاک نباشه موقع درست کردن ترشی یا مثلا حامله باشه ترشیش خراب میشه یه حالت لیز پیدا میکنه

اره ماهم اینجوری میگیم کسی که پاک نباشه موقع درست کردن ترشی یا مثلا حامله باشه ترشیش خراب میشه یه ح ...

حامله باشه هم خراب میشه؟ من نشکوکم به بارداری 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
اره ماهم اینجوری میگیم کسی که پاک نباشه موقع درست کردن ترشی یا مثلا حامله باشه ترشیش خراب میشه یه ح ...

اره واقعا حقیقت داره

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
حامله باشه هم خراب میشه؟ من نشکوکم به بارداری 

اره

من میگفتم خرافاته

اما یه ترشی لوبیا رو دادم شوهرم سرکه و نمکش رو ریخت خوب دراومد اما اونی که خودم موادش رو ریختم لیز و نرم شد اونو ریختم دکر