2777
2789
عنوان

بیایید درد دل کنم

286 بازدید | 17 پست

به نظرتون معنی این کارهای شوهرم چیه چند روزه نه روی لحاف تشک میخوابه به منم گفته تو خونه غذا درست نکنم 

به دامادمون گفتم میگه کاملا مشخصه دیگه دوست نداره آدم با دشمنش همچین کارهایی نمیکنه چه برسه به زنش نمیدونم حرفش درسته یا غلط شما بگین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ما شوهرت رو میشناسیم نه دامادتون شناخت کامل داره.که نظر قطعی داده.برو ببین شوهرت چشه.الان ما با این دوکلام حرف که زدی میتونیم نظر بدیم؟ برعکس یه حرفای هم ممکنه زده بشه زندگیت داغون تر بشه.

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)

شما همون خانمی هستین که شوهرتون برای سوت زدن موقع دم کردن چای زد توگوشت؟عزیزم همسر شما تعادل روحی نداره با این و اون مشورت نکن مستقبم برو سراغ مشاور متخصص 

البته اگر عوضی گرفتم عذر میخوام

حال متکلم از کلامش پیداست

😥 میدونی منم ی دوست دارم که همین طوریه شوهرش الان ی ماهه باهاش قهره نه باهاش حرف میزنه نه پیشش می خوابه و نه غذاشو می خوره میره بیرون غذا می خوره ی دختر سه ساله هم داره بیچاره میگه به خاطر بچه ام جیک نمیزنم 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....