2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

298 بازدید | 44 پست

تصمیم داشتم سزارین کنم اما از وقتی دختر عموم ک هفده سالشه طبیعی زایمان کرد و دیدم بعد زایمانش چقدر راحت راه میره بچشو شیر میده نظرم عوض شد

چون خواهر خودم سزارین بود و شاهد عذابایی ک بعد عمل کشید بودم به سختی بلند می‌شد روزای اول 

میخواستم از تجربه هاتون برای زایمان طبیعی استفاده کنم اگه میشه درین مورد راهنماییم کنید 

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ربطی نداره همه چی صددرصد نیس منم فامیلام اکثرا سز بودن الان شکما تخت وراحت و برعکس ی عده طبیعی جیگرشون دراومد  افتادگی رحم زیبایی ظاهری وژن و.. از بین میره موقع ادرار زجر میکشن 

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره

منم نظرم رو سزارين بود 

ولي يه جور خيليـ اتفاقي بچم طبيعي دنيا اومد

و خيليـ راحت بودم بعدش 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
من سز اختیاری بودم خیلی عالی بود به هیچ وجه طبیعی دوس ندارم هزار بارم به عقب برگردم بازم سز انتخاب م ...

شما کسی رو داشتی ک بعد عمل ازت مراقبت کنه 

من خودم باید خودمو جم و جور کنم

...

منم ان شا الله میرم برای طبیعی . کلا زایمان سخته ولی سز سخت تره . بار اول من طبیعی بود همه تو اتاق آموزش شیردهی سز بودن اونا همه بیچاره از درد میپیچیدن به خودشون ولی من راحت تر بودم با وجود اینکه بخیه خوردم

شما کسی رو داشتی ک بعد عمل ازت مراقبت کنه  من خودم باید خودمو جم و جور کنم

بله مامانم بود . ولی من تقریبا میتونستم خودمو جمع و جور کنم من از روزی که مرخص شدم راحت راه میرفتم تنهایی . حتی طبیعی هم زایمان کنی باید حد اقل ده روز یکی باشه که کاراتو جمع و جور کنه