سلام تا حالا تابلو فرش نداشتم میخام بعنوان کسب درآمد تابلو فرش ببافم کسی تجربه ای داره؟
آیا مثل قالی ازم میخرن یا باید دنبال خریدار بگردم؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤
باعلاقه. برو جلو ولذت ببر مشتریچخونگی با نت پیدا کنی با اینستا خیلی بهتره هم به نفع خریدار هست هم فر ...
یعنی مثل قالی که خریدار میاد میخره نیست؟؟؟باید خودم خریدار پیدا کنم؟
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤
دختر خاله من می بافه .بعد میبره به یه اقایی تو بازار می فروشه .کلامشتری ثابت اونه. در مورد قیمتش این ...
اون چندساله میبافه؟من چون درامدی ندارم میخام یکاری داخل خونه داشته باشم
ایشون تهران هستن خواستم بینم وسایل از کجا تهیه می کنه
نه مشهدیم. من خودم به قالی بافی خیلی علاقه دارم .یه بار به مامانم گفتم .گفت برو از فلانی یاد بگیر . برات کلاس بذاره پولشم بده. ولی قبول نکرد بهونه اورد که نمی رسم بچه کوچیک دارم و از این حرف ها. کلا در مورد قالی بافی هر سوالی ازش بپرسی یه جور می پیچونه جواب نمی ده .نمی دونم فازش چیه