2777
2789
عنوان

شوهرم منو زد

704 بازدید | 41 پست

سلام....من 22 سالمه و شوهرم 27 سال.

از 17 سالگی نامزد کردم،2 سال نامزد بودم و2 هم عقد،الانم یک ساله که عروسی گرفتم! اوایل همه چیز خوب بود باهم خوب بودیم و چند بار اومد خواستگاری تا قبولش کردم!

من تو این 4 سال درسمم خوندم تو يه دانشگاه خوب، هرجور بود دوری رو تحمل کردیم. حالا که درسم تموم شده و همه چیز روبه راه! 

من یجورایی عصبی شدم همش فحاشی میکنم اینم بگم که شوهرم خیلی حرصمو در مياره... دوماه پیش یکبار دست روم بلند کرد،،،، دیشبم دوباره سر دعوا رو شرو کرد بعدم که من جواب دادم زد زد تو دهنم!

خیلی کلافم نميدونم چکار کنم؟ ما وقتی دعوا میکنم هرچي که میرسیم بهم ميگيم. 

چکار کنم یعنی طلاق بگیرم؟! کمکم کنید، پیش مشاور هم نمياد بریم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم کافیه وقتی دعوا میشه شما سعی کنی سکوت کنی یه بار امتحان کن اونوقت هم حرف بدی به همسرت نزدی که عذاب وجدان بگیری هم با سکوتت باعث میشی همسرتم کمتر دعوا کنه 

بعد که آروم شدین باهم حرف بزنین 

نه...طلاق یعنی چی دختر فک کردی طلاق به این اسونیاس برای یه زن.تمام ضررش برای توا.طلاق اخررررین راهه اخرین وقتی هیچ پلی نباشه طلاق میشه راه نجات.بمون زندکیتوبساز.هنوز زمانی اززندگیتون نگذشته حتی اگ ده سالم عقدباشیدولی زیریه سقف نرید اخلاقای هم دستتون نمیاد.بعدش چندسال طول میکشه خصوصیات خوبوبدهمودفع کنیداشتباه ازتوا ک فحاشی میکنی.شوهرتم بی تقصیرنیس امابافکرهمیشه تصمیم بگیر با فحاشیو دادوبیدادکارتوجلونبرک خودت ضررمیکنی

عزیزم زندگی دیگه میدون جنگ نیست شما بهتره رو رفتارت تجدید نظرکنی مردا از فحاشی و خردشدن غرور شون متنفرن سعی کن جو خونه رو آروم کنی بعدا اگه درست نشد به طلاق فکر کن

وای دقیقا مثل اوایل ما هستید چه طلاقی عزیزم اول قشنگ بشین صحبت کن که اگرم دعوامون شد به خودمون اجازه توهین ندیم فوش ندیم و آروم صحبت کنیم اول از همه خودت باید آرامش داشته باشی

طلاق بهترین راه نیست اخرین راهه تفاهم یعنی توانای تحمل تفاوتها سعی کن اعصابت اروم کنی خواسته هات کم یه کلاس ورزشی ثبت نام کن فعلا بچه دار نشو سعی کن تو خونه خیلی بهش محبت کنی مردا عین سنگن تنها چیزی که تغییرشون میده محبته

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....

بددهنی خیییلی بده

کشنده محبته

اگه همسرت هم نمیاد مشاوره خودت تنهایی برو 

بهت برای هردوتون راکار میده

سریع برای مشاور خوب اقدام کن تا این رفتارها رابطه تون رو بیشتر خراب نکرده و سردی نیاورده

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون