2777
2789
عنوان

آخه چرا نیست 😐😶

243 بازدید | 22 پست

امروز کل شهررو زیر رو کردم فقط مای لدی بود 😬

نه مولپد و نه تافته 

اخر سر از عطاری خریدم دوتا مونده بود 🙄

چرا نیست؟ 🤔😑

خون به پا میشه 😂😂

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا زیاده من دنبال تافته طرح یلدا میگشتم که نبود از دیجی سفارش دادم😧

وااا ینی باید سفارش بدم؟ 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
هست عزيزم هست خوب بگرد پيداش ميكني

ن نبود فقط مای لدی بود

اره نیست نه مای لیدی نه تافته واقعا کم یاب شده وگرون منم هی مارک جدید میخرم دیگه مجبوری

قیمتش اصلا مهم نیست پیدا نمیشههه

عطاری اخه    

اره والا منم نمیدونستم بخاطر نون رفتم دیدم بود 😐😂

وااا ینی باید سفارش بدم؟ 

دیجی هم دو تا بیشتر نمیشه یعنی از هر مدل نوار بهداشتی دو تا میشه سفارش داد به نظرم واسه یکی دوماهت سفارش بده خب تنوعشونم بالاست خیلی

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

ب امضا تون عمل کنید 😁

وای امضات دقیقا مثل حال الان من باور کن سه شبه اصلا نمیتونم بخابم فقط صدا و فکر و خیال تو مغرمه 😖😖😖😖 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
قیمتش اصلا مهم نیست پیدا نمیشههه

ازبس همه سبدارو پرمیکنن انگاهرروز خونریزی دارن لامصبااااشایدیکی واقعافقط به این نیازداشته باشه مث من ک الرژی دارم ب بعضی جنسا 😞

دیجی هم دو تا بیشتر نمیشه یعنی از هر مدل نوار بهداشتی دو تا میشه سفارش داد به نظرم واسه یکی دوماهت س ...

باشه دیگه چاره ای نیست😒

هایپر میدون حر ب وفورررر مولپد دارهه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟