2777
2789
عنوان

دوستانی ک تیرویید دارن لطفا؟

129 بازدید | 16 پست

من تیرویید دارم کم کار قصد دارم باردار شم میترسم بچم ناقص بشه..کیا تیرویید داشتن و بچه سالم ب دنیا اوردن؟

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید کنترل شه زیره نظر پزشک چون احتمال سقط زیاده اما با کنترل وزیر نظر بودن مشکل شما قابله حله خیلی ها با داشتن تیروئید سمی هم باردار شدن وبچه هاشون هم کاملا سالم هستن، اما در آینه ممکنه مبتلا به تیروئید بشن وتنها راه حل این مشکل زن درمانی که هزینش هم خیلی بالاس

نه عزیزم ربطی مداره فقط باید حتما قرصاتو بخوری تا خدای نکرده سقط نشن و بچه هایی که مادراشون تو لاردا ...

واقعا.ب غیر این مریضی بیماری صرع هم دارم ..ولی نمیدونم چکار کنم .بچه دار بشم نشم موندم خودمم

باید کنترل شه زیره نظر پزشک چون احتمال سقط زیاده اما با کنترل وزیر نظر بودن مشکل شما قابله حله خیلی ...

هرماه باید ازمایش بدم؟

منم از بچکی تیروییدم کم کاره بچه ی اولم سالمه خداروشکر الانم باردارم فقط باید داروهاتو به موقع مصرف کنی و تو بارداری هم ماهی یه بار آزمایش بدی تا کنترل شه. این حرفا چیه گلم ازاین فکرا نکن

منم از بچکی تیروییدم کم کاره بچه ی اولم سالمه خداروشکر الانم باردارم فقط باید داروهاتو به موقع مصرف ...

اخی عزیزم ب سلامتی...هزینه هرماه ازمایش دادن چقدر؟؟

عزیزم شما از کجا فهمیدی تیرویید داری؟؟؟علائم داشتی؟؟؟ من تی اس اچم ۴/۹هستش رنج نرمال تا ۶هه الان من ...

الان ده ساله دارم

۲۸هزار من هرماه که میرم پیش دکتر ویزیت میدم چون تو بارداری حتما باید پیش متخصص غدد بری بعدشم آزمایشو میرم جای دولتی میدم آزمایشگاه تو یه بیمارستانیه میشه ۴هزار تومان، ولی قبلا آزمایشگاه خصوصی ۴۸هزار میدادم، 

۲۸هزار من هرماه که میرم پیش دکتر ویزیت میدم چون تو بارداری حتما باید پیش متخصص غدد بری بعدشم آزمایشو ...

اها هم دکتر غدد باید رفت هم زنان ؟