2777
2789
عنوان

مادرشوهر😀

468 بازدید | 21 پست

کاش مادرشوهر من رویاتیموریان توو سریال حوالی پاییز بود بخدا😜آخه چه کنم هی میخوام تاپیک نزارم نمیشه کاراش رو اعصابه آخه بگو تو میای تو خونه من حرمت خونمو نگه دار هی میگه این کارو بکن اون کارو نکن ازینا بخر ازونا نخر😕منم طبق معمول الکی میگم باشه ولی محل نمیزارم اما خستم میکنه تازه تیکه میندازه دخترای امروز هیچ حرف گوش نمیدن! خیلی هم حسوده، اگه به شوخی مسخره شوهرم کنم بهش برمیخوره انگار بچه هات چین ای بابا 😭تازه یه بارم بهم گفت انگار لا پنبه بزرگ شدی😥دلم گرفته بود ببخشیدخانوما راهنماییم کنید. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

اهمیت نده 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بی خیالی عزیزم.فقط بی خیالی ازین گوش بشنو ازین گوش درکن.

رابطه تو کم کن.رابطتو رسمی کن.نزار احترام بینتون هیچوقت شکسته بشه.وقتیم حرف میزنه حوصله نداری گوش بدی به هرچی دوست داری فک کن و فقط الکی حرفاشو تایید کن😁😁😁

بگو نه عین تو لای حسودا و بخیل بزرگ شم خوبه 

خدا ی عقلی به این مادرشوهرای خوب ما بده

ی بار مادرشوهرم به شوهرم گفت محمد هوا سرده

الی سردش میشه ها گفتم محمد سردته مگه؟ گفت نه 

منم گفتم میگه نه قیافش دیدنی بوداااااااا

وای اذیتم کنه اذیت میکنم میشم همون اتیش پاره ای که بابام میگه ولی سیخونک نزنه بهم کاریش ندارم

برا منم خیلی گیر میده منم چون به شوهرم غر زدم هرچند دعواشده ولی الان حساسیت های من تقریبا میدونه چیه . خونه مادرشوهرم نزدیک خونه مونه شوهر و بچه هاشو ول میکنه هفته ای یبار حتما میاد اینجا میخوابه😂عفریته... بعد اول صبح بیدارشده به شوهرم میگه اجاق کوچیک بیرون رو من ببرم واسه جهاز رو شما وصل کنید برادرت اجاق من رو برده شوهرمم گفت بزار به فاطمه بگم من خانم خونه نیستم خیلی کیف کردم بعد اومد تو اتاق به من گفت من گفتم بده ولی اجاق جهازم یکم بزرگه باید سایز کوچیک بخریم ما دونفریم رفت به ننش گفت خودمون نیاز داریم شرمنده

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....