2821
2789
عنوان

نامزدي

256 بازدید | 22 پست

دوستان من نامزديم نزديكه.خانواده همسرم مذهبي هستن !واسه نامزدي هم قراره تالار شام بديم و بزن و برقص نداريم!خيلي سوت و كوره!مگه كسي هم اينجوري نامزدي ميگيره؟:((

خيلي ضايع ميشه...ناراحتم 

چرا با یه خانواده ای وصلت میکنین که از نظر اعتقادی شبیه هم‌نیستین.اینجوری باید حسرت همه نوع جشنی رو بذارین رو دلتون

من اینجور مراسما رفتم فقط الکی میشینن حرف میزنن میخورن بعضیا هم مولودی میارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در شان خودت و در حد تعادل رفتار کن چرا آخه مراسم نامزدی باید سوت و کور باشه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

هووووف 😤 خيلى به مهمونا سخت ميگذره، من دعوت بودم همچين مراسمايى، مگه مختلطه؟ خب زنونه بزن برقص كنن يا تو مهموناتو سه ساعت جلوتر ببر تالار بزنين برقصين

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى

این مشکل رو فقط با صحبت کردن با همسرت میتونی حلش کنی. بهش خواسته هاتو بگو 

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
چرا با یه خانواده ای وصلت میکنین که از نظر اعتقادی شبیه هم‌نیستین.اینجوری باید حسرت همه نوع جشنی رو ...

عروسي كه جدا ميگيريم حسرت نميمونه .من خودمم اهل رقص نيستم ولي نه بخاطر مذهب و اينا كلا بلد نيستم :)))) خانواده و فاميلاي بزرگم كه زياد اهل رقص نيستن...ولي اونا بخاطر مذهبشون نميرقصن و اين رفته تو مخم

هووووف 😤 خيلى به مهمونا سخت ميگذره، من دعوت بودم همچين مراسمايى، مگه مختلطه؟ خب زنونه بزن برقص كنن ...

اره اخه نامزدي تو خونه جا نميشد گفتيم تالار بگيريم شام بديم اونجام مختلطه...هيشكي از جاش جم نميخوره!

این مشکل رو فقط با صحبت کردن با همسرت میتونی حلش کنی. بهش خواسته هاتو بگو 

اون مشكلي نداره ولي وقتي خانوادش نميرقصن و دوست ندارن با صحبتم حل نميشه!البته تو عروسي كه جداست مشكلي ندارنا ...چون نامزدي به تالار كرچيك ميگيريم واسه شام ميگه بزن و برقص نباشه

اون مشكلي نداره ولي وقتي خانوادش نميرقصن و دوست ندارن با صحبتم حل نميشه!البته تو عروسي كه جداست مشكل ...

من خودمم نمیپسندم ولی شما چکار به نرقصیدن اونا داری همونطور که اونا به عقاید تو احترام میزارن شمام احترام بزار. اگه دلت میخواد و مشکلی نداری خوانواده خودت بزنن و برقصن

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز