2777
2789
عنوان

کار جدید

135 بازدید | 8 پست

رفتم یک مزون مانتو برای کار بعد بهم گفت هر مانتویی چرخ کنم اماده کنم 20 هزارتومن میده برای هر مانتو بعد بهم گفت روزی یک مانتو بدوز بعد من 3روز رفتم نتونستم یک مانتو تموم کنم اینقدر حساس بود که دوخت از یک میل جابه جا میشد میگفت باز کن از اول بدوز .. دیگه اعصابمو خورد کرد دیگه نمیرم از صبح میرفتم تا 3 نیم بعدازظهر ..کسایی که چرخکارن بگن اونها چقدر میگیرن یا ساعت کاریشون چطوره.....

بعد همون‌مانتو ک‌پاشون ۱۰۰ تومنم در نمیادا میفروشن‌۱ تومن

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من 4 سال پیش تو تولیدی مانتویی 11 تومن بهم میداد اما خداییش حساس نبود و کمکم میکرد 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
یعنی واقعا میشه توی یه روز مانتو دوخت اونم با تمیز دوزی 

بله عزیزم من میدوختم . البته با چرخ راسته دوز که سریعتر هم هستن.  گاهی دوتا هم میدوختم . البته بستگی به مدل مانتو داره ! من روزی 5 ساعت میرفتم . بعد از یه مدت دستت تند میشه عزیزم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز