2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاریک دیگ الان گفتم،دارو گیاهی معتبر برو،سرکه و جوش شیرین،اب نمک،عنبر نسا،مایعات زیاد بخور،لباس زیراتو سریع مدام عوض کن

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

از دستمال نخی استفاده کن تند تند شورتاتو عوض کن و تند تند شورت بخر با صابون بچه همیشه دستمالا و شورتتو بشور با اب گرم تهارت بگیر جوش شیرین و اب گرم هم خوبه قرص سفیکسیم عفونتو میبره شوهرتم درمان کن همیشه ناحیه تناسلیتو خشک کن شورت تو خونه نپوش که عرق نکنه و...

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
تو تاریک دیگ الان گفتم،دارو گیاهی معتبر برو،سرکه و جوش شیرین،اب نمک،عنبر نسا،مایعات زیاد بخور،لباس ز ...

تاپیک

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

باید بری دکتر... چندتا دوره بهت دارو میده... با یه دوره خوردن خوب نمیشه.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

با پزشکتون مشورت کنین اگه اجازه داد کپسول فلوکونازول استفاده کنین. من هم مشکل عفونت های مکرر داشتم از وقتی این کپسول رو ماهی یه بار میخورم سه ساله که دیگه عفونت نگرفتم

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛