2777
2789
عنوان

دکوراسیون

158 بازدید | 17 پست

کیا اتاق نشیمنشون مستطیله؟

من اتاق نشیمنم ابعاد ۵ در ۸ هست یعنی ۴۰متره.

از سمت درب ورودی که وارد میشی دیوار ۸متری سمت چپ که یه قسمتش اپن آشپز خونه هست و یه قسمتش هم درب اتاقه که جا برای تیوی نیست

سمت راستم ۸متر فضا خالیه دیوار ۵متری بالای اتاق که پنجره های حیاط دیوار پایینی حدود ۴متر فضای خالیه چون حدود یک مترش برای درب ورودی هست

الان با این توصیفات که گفتم به نظرتون مکان مبل و تیوی کجا باشه بهتره؟

عکس هم ندارم😁

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا عکس ندارم الانم اونجا نیستم که عکس بدم در حال ساخته

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
خب واسه منم مستعطيله من همش در حال تغييرم  يه وقت پايين ميزارم ميز تي وي  يه وقت بالا&nb ...

پشت مبل هات رو همیشه به به دیوار میزاری یا نه؟

تیویت چطور ثابته؟یا اونم تغییرش میدی؟

من قراره تیوی از اون دکورهای دیواری بزن

بنظرتون هال مستطیل خوبه یا مربع؟

هردوش مزیت هایی داره

خیلی خوب توضیح دادی آفرین  به نظرم مبلاتو کنار پرده و دوطرف دیوار بچین قشنگ میشه

جدی گفتی خوب توضیح دادم؟؟؟!

خودمم میخام مبلتم رو طرف پرده و دیوار بزارم

مکان تیوی رو موندم ولی میخام بزارم قسمت پایینی دیوار که گفتم حدود ۴متر فضاهست چون میخام دکور دیواری درست کنم دارم فک میکنم فاصله تیوی و مبلها زیاد نمیشه🤔

جدی گفتی خوب توضیح دادم؟؟؟! خودمم میخام مبلتم رو طرف پرده و دیوار بزارم مکان تیوی رو موندم ولی میخ ...

زیاد میشه ولی راهی نیست اگه میخوای دکور دیولری درست کنی مگر لینکه یه نیم ست  راحتی بخری بچینی جلوی تی وی که با توجه به متراژ پذیراییت میشه گذاشت