2789
عنوان

چه فیلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 29 پست
جزیره شاتر از گور برگشته بتمن شوالیه تاریکی 

ترسناکه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای اولین کسی هستی که رگ خواب رو دوس داره  تو سالن سینما وسط فیلم نصف مردم رفتن  موضوعش ...

باور کن چهار پنج بار دیدمش بازم دوست دارم ببینمش😁 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
فیلمی ک برام تکراری نمیشه مهمان مامان :))) 

وای منم عاشقشممم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
[QUOTE=74170252]من سریال لاست رو دوبار دیدم دوست دارم بازم ببینم[/QUOTدرمورد چیه

یه سریال چند فصلیه. یه هواپیما میفته تو یه جزیره و اتفاقای جالب میفته. و آخر فیلم معلوم میشه همشون مرده بودن و جزیره اعمالشون بوده ک براشون پیش میومده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یه سریال چند فصلیه. یه هواپیما میفته تو یه جزیره و اتفاقای جالب میفته. و آخر فیلم معلوم میشه همشون م ...

چه جالب

جزیره شاتر رمز آلوده  از گور برگشته درام هست و بتمن اکشن کمیکی

مرسی عزیزم

فیلم هندی om shanti om ینی هزار بار دیگه هم باشه میبینمش, شاهرخ خان بازی کرده😍😍😢

هالیوودی هم, pride and prejudice یا همون غرور و تعصب با بازی کیرا نایتلی و متیو مک فادین😍😍. حتی سریال 6 قسمتیشو هم دان کردم دیدم. اثن دیوونشم 

ایرانی, دلشکسته و آیینه بغل ک کللللللی خندیدم باهاش تو سینما, جواد عزتی عالی بود 😂

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
فیلم هندی om shanti om ینی هزار بار دیگه هم باشه میبینمش, شاهرخ خان بازی کرده😍😍😢 هالیوودی هم, ...

شدیدا ام شانتی رو دوست دارن😍😍😍مخصوصا اهنگ  ماین اگر کاهوون  ک میخونه توش

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

خارجی سریال بازی تاج و تخت و از فصل اول و ایرانیم قسمت چهار ممنوعه رو دلم میخاد ببینن بدجور رفته تومخم😓

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
شدیدا ام شانتی رو دوست دارن😍😍😍مخصوصا اهنگ  ماین اگر کاهوون  ک میخونه توش

واااااای نگوووووو 😍😢😍

اثن همه ی آهنگاش عالیه, عاشق اون آهنگی ام ک اوم میخونه و توش داستان مرگ شانتی رو جلوی اون یارو تعریف میکنه با شعر... 

دلم خواست دوباره برم ببینم 😍😍😍

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...