2821
2789
عنوان

چه فیلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 29 پست
جزیره شاتر از گور برگشته بتمن شوالیه تاریکی 

ترسناکه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای اولین کسی هستی که رگ خواب رو دوس داره  تو سالن سینما وسط فیلم نصف مردم رفتن  موضوعش ...

باور کن چهار پنج بار دیدمش بازم دوست دارم ببینمش😁 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
فیلمی ک برام تکراری نمیشه مهمان مامان :))) 

وای منم عاشقشممم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
[QUOTE=74170252]من سریال لاست رو دوبار دیدم دوست دارم بازم ببینم[/QUOTدرمورد چیه

یه سریال چند فصلیه. یه هواپیما میفته تو یه جزیره و اتفاقای جالب میفته. و آخر فیلم معلوم میشه همشون مرده بودن و جزیره اعمالشون بوده ک براشون پیش میومده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یه سریال چند فصلیه. یه هواپیما میفته تو یه جزیره و اتفاقای جالب میفته. و آخر فیلم معلوم میشه همشون م ...

چه جالب

جزیره شاتر رمز آلوده  از گور برگشته درام هست و بتمن اکشن کمیکی

مرسی عزیزم

فیلم هندی om shanti om ینی هزار بار دیگه هم باشه میبینمش, شاهرخ خان بازی کرده😍😍😢

هالیوودی هم, pride and prejudice یا همون غرور و تعصب با بازی کیرا نایتلی و متیو مک فادین😍😍. حتی سریال 6 قسمتیشو هم دان کردم دیدم. اثن دیوونشم 

ایرانی, دلشکسته و آیینه بغل ک کللللللی خندیدم باهاش تو سینما, جواد عزتی عالی بود 😂

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
فیلم هندی om shanti om ینی هزار بار دیگه هم باشه میبینمش, شاهرخ خان بازی کرده😍😍😢 هالیوودی هم, ...

شدیدا ام شانتی رو دوست دارن😍😍😍مخصوصا اهنگ  ماین اگر کاهوون  ک میخونه توش

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

خارجی سریال بازی تاج و تخت و از فصل اول و ایرانیم قسمت چهار ممنوعه رو دلم میخاد ببینن بدجور رفته تومخم😓

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
شدیدا ام شانتی رو دوست دارن😍😍😍مخصوصا اهنگ  ماین اگر کاهوون  ک میخونه توش

واااااای نگوووووو 😍😢😍

اثن همه ی آهنگاش عالیه, عاشق اون آهنگی ام ک اوم میخونه و توش داستان مرگ شانتی رو جلوی اون یارو تعریف میکنه با شعر... 

دلم خواست دوباره برم ببینم 😍😍😍

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...