2777
2789

مواظبش باش عزیزم گرمی نخور خودت دست و رو و پاهای بچتو باعرق کاسنی و‌ختمی بنفش بشور مواظب سرماخوردگی باش 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پسرم چهارروزه زردیش هشت بودیه قطره داد یک هفته دادم بهش خوب شد.خودت یه شربت لاکسی ژل بگیربخورکه بچت اسهال بگیره زودخوب میشه چون زردی بایدادرارومدفوع زیادبکنن تارفع بشه.

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

خب اگه ازمایش دادی و زردیش زیره 10 هستش نگرانی نداره 

مواظی خوراکت باش و سردی زیاد بخور و اگه میتونی چند روز شیرخشک بده چون شیر خشک سردیه

و اینکه اگر نمیخوای شیرخشک بدی شیر خودتو زیاااد بده بهش 

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

خب وقتی گفته کم کم میاد پایین دیگه نگرانی نداره...یعنی درجه زردیش پایین بوده .راست گفته...خنکی بخور...عرق کاسنی و شیر خشت از عطاری بخر...کم کم خوب میشه...اگ خوب نشد و دیدی بیشتر شد دوباره ببرش دکتر

واسه من تا ۵۰ روز طول کشید آخرش هم با شیر خشک دادن قطع شد ، پزشکتون راست گفت از ده روز به بعد دیگه م ...

من شیر خودم بهش میدم بنظرم بخاطر همینه ک ایقد زرد دکتز هم گقت شیر خشک نده

من شیر خودم بهش میدم بنظرم بخاطر همینه ک ایقد زرد دکتز هم گقت شیر خشک نده

آره فعلا شیر خشک نده اما هر دو ساعت شیر خودت رو بده اگه تا ۴۵ روزگی خوب نشه دکتر دو روز شیر خودت رو قطع میکنه و میگه دو روز شیر خشک بده چون به اصطلاح زردی شیر مادر دارن اینطور بچه ها 

من دخترم به دنیااومدزردیش 9/9بوددکترگفت فردابیاربرای ازمایش اگه ده بشه  باید بستری بشه من پشت گوش انداختم یک هفته بعدبردم شده بودشانزده سه روزبستری بودبیمارستان شیرخودمودادم اومدپایین شدهفت مرخص کرده

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم