2777
2789
عنوان

چقدر اين مردا پر رو هستن ب خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 29 پست
خوبش کردی خخخخخ ولی نزار زندگیتون بد شه

نميدوني اون موقع كه سر اين كار بود چه اذيتهايي من كشيدم،صبح شيش ميرفت شب يك ميومد،همشم همكاراي زنش موش ميدووندن 

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

وای خدایا شوهر من نمیاد منت کشی اصلا" این بشر تو این زمینه خنگه یا خودشو میزنه به خنگی ناز کشیدنم بلد نیست خسته شدم بخدا درکل مرد خیلی خوبیه ولی تو ناز کشیدن اصلا"😒

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکارای شوهرم همه خانومن مراجعینم ۹۵ درصد خانوم اون روز رفتم محل کارش یعنی ۱۰ تا مراجع خانوم با وضع افتضاح یه هرهر کرکری میکردن که بیا وببین

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
بیکار شده عزیز..😂😉

واى كورم ببخشي 😁

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
بيكار،شركتشون تعطيل شد

خب بازم خداروشكر نداره كه عزيزم 😁

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
همکارای شوهرم همه خانومن مراجعینم ۹۵ درصد خانوم اون روز رفتم محل کارش یعنی ۱۰ تا مراجع خانوم با وضع ...

مردا هم كه بدشون نمياد،اخه از دو رويي بدم مياد،لعنتي تو كه صميمي هستي چرا ب من ي چيز ديگه ميگي،انقدر از چشمم افتاده كه نگو

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
منم میگم تهدید ناهار بردار خودت گرسنه ات میشه مجبور میشی شام چربتر بزاری یعنی تست کردم که میگم

ما هم آشتيامون سر شكمه هميشه 😅

مردا هم كه دلشون نمياد،اخه از دو رويي بدم مياد،لعنتي تو كه صميمي هستي چرا ب من ي چيز ديگه ميگي،انقدر ...

مردا برای خودشون بد نمیدونن این چیزا رو ولی برای زنشون بد میدونن همشون همینن

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤

اینکه مردا پرو ان دقیقا اینجوری، ولی بیشتر وقتا مقصر خود مردان ،من تو محل کارم مدیرمون با همه از جمله خانما خیلی راحت و صمیمی حرف میزد ولی من دلم نمی خواست اینجوری باشه و همیشه رسمی رفتار میکردم  البته با رعایت احترام ،ولی همش میگفت شما اخلاقتون خوب نیست خودتو میگیری انگار  تو رئیس منی، آخر سر هم اینقد رسمی برخورد کردم که عذرم رو خواست و بیرونم کرد ، وای خدا ازش نگذره من به اون کار خیلی نیاز داشتم  

استارتر دوقلو هم که داری دیگه اینقد حرص وجوش نخور

نه بابا بچه ندارم،تيكرِ انتظارِ بارداريه😕ي وقتايي اصن پشيمون ميشم اقدام كنم،مثل الان😤

اینکه مردا پرو ان دقیقا اینجوری، ولی بیشتر وقتا مقصر خود مردان ،من تو محل کارم مدیرمون با همه از جمل ...

اره خيلي عوضي ان بعضيا،اصن مردي كه با زنِ غريبه صميمي حرف ميزنه خيلي حال ب هم زن هست،عقده اي ان

خب کاری کردی گفتی. شاید شوهرت نمیدونه به چی حساسی. حدو حدود و محدودیت ها براش کامل روشن کن تا بفهمه.

همه ي مردا ميدونن حساسيت ي زن چيه،مخصوصا موردي كه خودشون انتظار دارن زنشون رعايت كنه،از بس جنسشون مزخرفه ب روي خودشون نميارن

همه ي مردا ميدونن حساسيت ي زن چيه،مخصوصا موردي كه خودشون انتظار دارن زنشون رعايت كنه،از بس جنسشون مز ...

شایدم چون قبلا عادت داشته الان دیگه دست خودش نیست و راحته. ولی باید حالیش کنی که بذاره کنار.