2777
2789
خیلی گرونه 😔من ۵۰۰ بیشتر نمیخوام بخرم ندارم شوهرم همه ساعت هاش مارکت الکی زشته بخرم

سر کارش پشت میز نشینه؟ 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی چیز خوبیه البته چیزای فصل هم خوبه مثلا الان داره سرد میشه از چرم مشهد یا درسا چیزای خوشگلی ...

ادکلن خوب مردانه تا ۵۰۰ چی هست

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️
واسه خودت لباس زیر خوشگل بخر ...اونم اینطوری خوشحالتر میشه😅😅

نه عقدیم من اصفهانم همسرم تهران خیلی رسمی هستیم باهم  فعلا

نه عزیزم من خودم بی پولم 😅😅شوهرم با باباش مغازه جواهر فروشی دارن 😒

نه برای این پرسیدم که اگر میز کار داره یه چیز دکوری شیک برای روی میز کارش بخری. من پارسال یه گوی شیشه ای سفارش دادم براش که رو یه پایه شیشه ای نصب بود و توش نقش و نگار داشت برده گذاشته رو میز کارش. 

خب ست کیفهای چرم و اینا هم خوبه. کراوات و سنجاق کراوات هم مناسبه  من یه سال هم براش دکمه سر آستین گرفتم مارک گوچی. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
وا بعد یکسال رسمی هستین چرا

خوب فاصله شهرامون باعث این میشه که بیشتر تلفنی صحبت کنیم  و شاید تو این ۱ سال ۶ بار رفت و امد کردیم من نمیرم چون کارمندم ایشون دانشجو هستن نمیتونیم زیاد بریم و بیایم که یخمون وا بره 😅