2777
2789
عنوان

بارداری

89 بازدید | 11 پست

با سلام من وزن اول بارداریم ۵۱کیلو بودم الان هفته ۲۴بارداری ام ۵۹کیلو و ۶۰۰گرمم امروز که رفتم بهداشت گفت که حواست به وزنت باشه 

من الان چیکار کنم نگران شدم قدم ۱۵۷هستش...چیکار کنم که وزنم متعادل باشه و خطر نداشته باشه

خوبی مشکلی نداری اما سعی کن تا ماه آخر هر ماه دو کیلو چاق بشی.اینجوری ن کمه ن زیاد

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بهداشت همیشه میترسونه. دکترم میگفت ماهانه بین نیم تا 2 کیلو میشه اضاف کرد. ولی در کل غذاهای چرب و نشاسته ای نخوری بهتره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نشاسته ای میخورم ولی چرب اصلا

اونو هم محدود کن بیشتر میوه و غذاهای مفید و مقوی بخور. ولی نگران نباش وزنش زیاد نیست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آخه خیلی ضعف میکنم گرسنم میشه

ببین الان هفته ۲۴ هستی میشه ماه ۶ درسته؟بنظرم این ۸ کیلو خیلی هم خوبه زیا  نشدی اونقدرا.

هر چقدرم بخوری بیشتر از دو کیلو نمیشه تو یه ماه خیالت راحت.خوراکی های مقوی بخور فقط.خیلی کم شیرینی و مواد قندی و سرخ کردنی بخور.

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
ببین الان هفته ۲۴ هستی میشه ماه ۶ درسته؟بنظرم این ۸ کیلو خیلی هم خوبه زیا  نشدی اونقدرا. هر چق ...

اتفاقا سر برنامه غذا میخورم و همه مواد غذاییم مقوی ان یکم گران شدم میخواستم از الان رژیم بگیرم 

اتفاقا سر برنامه غذا میخورم و همه مواد غذاییم مقوی ان یکم گران شدم میخواستم از الان رژیم بگیرم 

اصلا رژیم نگیر حتی اگه دکترت هم تشخیص داد.دوران بارداری اصلا نباید رژیم بگیری فقط پرهیز ک خودت میگی انجام میدی اصلا نگران هیچی نباش

من وزن اولیم ۵۱بود الان ۳۶هفتم ۶۶هستم😊 البته یکم لپ دار شدم و ی شکم گردالی،،،دیروز بهداشت بهم گفت و ...

اتفاقا دکترم به من قرص پرگنافم داده اونو استفاده میکنم با کللسیم و یه قرص آهن خارجی میگم شاید بخاطر همین مولتی ویتامین باشه چون خودم زیاد چاق نشدم