2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا  امروز میرم سونو  قلب بچه بزنه 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

یه ارزو دارم براورده شه بچه ها خواهش میکنم برام دعا کنین هر کدوم که میتونین😥😥

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

خدایا تو که اینهمه بزرگی و عظمتتو نشونم دادی 

توروخدا بهم دوقلو بچه بده ی دختر و ی پسر

دیگه نمیتونم بازم اینهمه غصهبخورمو شوهرمو راضی کنم یدفعه دوتاشم بده😢😢😢😢

حداقل بخاطر دل پسرشوهرمم شده بده 

(10 سالشه ولی هرروز باهام نماز میخونه ک بچمون دوقلو باشه)

دلم میخواد تا عید کارامون جور شه 

واسم دعا کنید 😢😢😢😢

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

خدارو شکر به خاطر همه چی

ولی یه مشکلی دارم که فقط خود خدا میتونه حلش کنه😔روزای سختیه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

کاش عاشق همسرم بودم😔 انقدر که دلمو شکونده کاملا بهش بی احساس شدم.تازه ظاهرشم دوس ندارم☹

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

درسام مونده...انگار خنگ شدم ...این مبحث سنگینه

شوهرم سرما خورده ...حال ندارم دائم سوپ بپزم و جوشونده درست کنم و آبمیوه بگیرم

سرم میخاره از بس گرمی خوردم باید برم دوش بگیرم

سه شنبه مهمونی دعوت شدم اما نمیتونم برم درس دارم 

نظرت راجع بهش چیه؟

عالیه اول که میبینی ترس ورت میداره فکرمیکنی بخاطرفکرای منفیت قراره چه اتفاقات بدی واست بیفته ولی همین ترسه کم کم کمرنگ میشه و بهت شجاعت میده که فکروانرژی مثبت داشته باشی و تلاش کنی برازندگیت من هروقت حالو حوصله ندارم یاخیلی فکرم منفیه میرم سراغ اون مستندراز مال من چهارقسمتیه کلی روحیه ادم عوض میشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

چرا 😔😔😔

خیلی وقته منتظر فروش یه چیز بزرگ هستیم چند بار تا سر قولنامه رفتیم و نشده ...خسته شدم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خدایا این وضع اقتصاد بد بود بدترم شد....دنبال استخدام‌بودم....الان تو این وضع باید دنبال چی باشم

صبح اخباروبازکردم گفتن دارووغذاعملاتحریم شدخدالعنت کنه بربانی این مشکلات وتحریم منکه دیگه قیدکاروزدم دلم به حال تک تک مردم ایران زمین میسوزه وای برما وای برما

الو الو سلام خداجونم میشه بی بی چک منم مثبت کنی