zariegh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 937 عنوان دلم گرفته 100 بازدید | 11 پست خب حداقل یکم کمتر قرمز میشدی که اینجوری قلب من نشکنه.این ماه امید داشتم باردارم امااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 منم بالاخره مادر شدم🤰💃 1397/08/20 | 11:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faaeezee عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 چندروزه عقب انداختی گلم؟ خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
zariegh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 937 چندروزه عقب انداختی گلم؟ دو روز.تازه میترسیدم با امپولی که زدم مثبت کاذب بشه.اما..... منم بالاخره مادر شدم🤰💃
faaeezee عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 دو روز.تازه میترسیدم با امپولی که زدم مثبت کاذب بشه.اما..... صبرداشته باش حداقل یه هفته بشه بعدبروآزمایش بده ک مطمئن تره عزیزم.چ مامان عجولی بشب تو دیگه😍 خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
عشق1369 عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 1399 دو روز.تازه میترسیدم با امپولی که زدم مثبت کاذب بشه.اما..... میگن یه هفته بعد نشون میده زود نزدی تو
zariegh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 937 صبرداشته باش حداقل یه هفته بشه بعدبروآزمایش بده ک مطمئن تره عزیزم. چ مامان عجولی بشب تو دیگه😍 بعد هفت سال .نباید عجول باشم منم بالاخره مادر شدم🤰💃
zariegh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 937 میگن یه هفته بعد نشون میده زود نزدی تو هنوز پری نشدم.صبر میکنم اما دلم شکست دیدم منفیه.واسم دعا کنید منم بالاخره مادر شدم🤰💃
faaeezee عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 بعد هفت سال .نباید عجول باشم حق داری عزیزم امایکم صبروتحمل داشته باش.ان شاالله ک ب زودی بیای بگی وباردارم. خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
zariegh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 937 حق داری عزیزم امایکم صبروتحمل داشته باش. ان شاالله ک ب زودی بیای بگی وباردارم. ان شالله.محتاج دعای شما.با اینکه الان سرکارم اما یهو اشکم میریزه.پاک میکنم کسی نبینه.خدا خودش میدونه که عاشق بچم.چی بگم والا منم بالاخره مادر شدم🤰💃
faaeezee عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 ان شالله.محتاج دعای شما.با اینکه الان سرکارم اما یهو اشکم میریزه.پاک میکنم کسی نبینه.خدا خودش میدونه ... میفهمم چقدسخته ب امیدابوالفضل ک باردارباشی.فقط استرس روازخودت دورکن. خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.