2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره سینه رو سفت میکنه. منم حدود 2 هفته ک میخورم حس میکنم سینه هام سفت و گرد شدن😄😄

ولی شنیدم میگن تا ۴۰ روز بیشتر نباید مصرف کرد درسته؟عزیزم تو این ۲ هفته موهای زائدت کمتر نشده؟😁

ولی شنیدم میگن تا ۴۰ روز بیشتر نباید مصرف کرد درسته؟عزیزم تو این ۲ هفته موهای زائدت کمتر نشده؟😁

منم همینه سوالم ک تا کی باید مصرف کنم😐

چرا کم شده ولی من چون لیزر هم میرم نمیدونم کم شدنش بخاطر رازیانه یا لیزر😊

هیچ دارو گیاهی رو نیاد چهل روز بیشتر پشت هم مصرف مرد

اکر خواستید ادامه بدید بعد از چهل روز یه وقفه بدید باز شروع کنید

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
هیچ دارو گیاهی رو نیاد چهل روز بیشتر پشت هم مصرف مرد اکر خواستید ادامه بدید بعد از چهل روز یه وقفه ...

پس اشکال نداره بعد تخمک گذاری هم ازش استفاده کنم؟ آخه تو اقدامم هستم☺

پس اشکال نداره بعد تخمک گذاری هم ازش استفاده کنم؟ آخه تو اقدامم هستم☺

وقتی اقدام کردی قطع کن

آخه رازیانه قاعده آور هست و اوایل بارداری خطرناک

بعدم گفته میشه چون هورمون های زنانه داره بهتر تا جنسیت مشخص نشده هم مصرف نشه خوب نیست که اگر جنسیت پسر باشه مصرف باشه این مطلب و هم علمی خوندم هم نقل سدع از یکی از امامها بود اشتباه نکنم امام صادق

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز