2777
2789
من ۱۰ سال پیش خریدم یادم نیست چند .خیلی هم ساعت بازم و دوست دارم ساعت .اما ساعت عروسیم رو فقط همون ی ...

نقره ای بگیرم یا طلایی بنظرت یچیز ارزون وردارم فقط دستم خالی نباشه کسی دقت نمیکنه به مارک و..

نقره ای بگیرم یا طلایی بنظرت یچیز ارزون وردارم فقط دستم خالی نباشه کسی دقت نمیکنه به مارک و..

فکر کنم الان طلایی و گلد رز بیشتر مد باشه ‌نه بابا کی میاد به مارک ساعت نگاه کنه 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه شوهرم بعد از عروسی منو دید، گفت النگوهاتو فروختی ؟ گفتم : نه. گفت پس چرا دستت نمیکنی؟ مادرشوهرم ...

اره ولی واسه عکس و اتلیه و ..قشنگ میشه یه ساعت ظریف 

فکر کنم الان طلایی و گلد رز بیشتر مد باشه ‌نه بابا کی میاد به مارک ساعت نگاه کنه 

اره رزگلد خیلی نازه اخه حلقم طلا سفیده بعد سرویس طلامم ترکیبیه یعنی بالاش طلاییه هرچی میاد پایین تر طلا سفید میشه 

ساعت همه قیمتی هست عزیزم با همون200 هم میتونی ساعت خوب بخری 

پاساژ ها و مغازه های لوکس تو مناطق گرون نرو 

سعی کن یه ساعتی بخرب که بتونی دو تا آویز ساعتم براش بذاری خیلی شیک میشه تو عکسات هم

تو عروسی ب من نخریدن....ینی رفتیم خرید انتخابم کردیم ولی اونا گفتن ما برمیداریم تو برندار و...ما هم کلن نخریدیم ...تو عروسی دسم خالی بود...دستبند هم نداشتم...سرویسمم ن گوشواره داش ن دستبند...فردای عروسی ام مادرشوهرم اومد گردنبندو گرف برد فروخت برا خودشون.

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
عمه شوهرم بعد از عروسی منو دید، گفت النگوهاتو فروختی ؟ گفتم : نه. گفت پس چرا دستت نمیکنی؟ مادرشوهرم ...

منم متنفررررررممممممممم واای حالا مادر شوهر من هی میگه بنداز بنداز میگم بابا جان خوشم نمیاد😂😂😂😂

واقعا لباسمم استین نداره اخه برای همین میگم 

میدونم، خوب نداشته باشه، تو انگشتت انگشتر بزار ولی مچ دست خالی باشه چه عیبی داره؟؟ خیلی بهتر از ساعته به خدا. الکی نه هزینه کن نه هیچی. سادگی و خلوتی، همیشه شیکتره

اگه دلت میخواد بخر اگه نه همیشه بهش فکر میکنی لازمم نیست مارک باشه وگرون منم خرید عروسیم بسیار ساده ...

ساعت دوست دارم ولی تو خریدای عروسی یخورده ای دارن کم لطفی میکنن خیلی زحمت کشیدن واسم اینجا نمیدونم چرا اینجوری میکنن

من هنوز همون کیف و کفشی که قبل عقدم داشتمو میپوشم خرید عیدمم مامانم انجام داد فقط شوهرم مانتو شلوار خرید واسم

یجورایی کلافم نه لوازم ارایشی دارم نه لباس درست حسابی

حداقل اگه نمیخواستن بخرن چرا ابنقد امید میدادن از جلو یه ساعت فروشی لاکچری رد میشدیم همش میگفتن بریم ازینجا بخریم یا چمیدونم چادر من زیاد داشتم برای همین وقتی مادرشوهرم گفت حتما یه چادر دبگم ما باید بخریم و فلان و اینا همش اصرار که نه بلاخره نو نوار باید بری خونه شوهرت نمیدونم چرا یهو اینطوری میکنن

ساعت دوست دارم ولی تو خریدای عروسی یخورده ای دارن کم لطفی میکنن خیلی زحمت کشیدن واسم اینجا نمیدونم چ ...

شاید برا عروسی دست همسرت خالیه معمولا نزدیک عروسی کم پول میشن مردها اگه همسرت خوبه وخانوادش آدمای خوبین توهم سخت نگیر پیداست که سخت گیر نیستی میگم به مهربونیت ادامه بده ان شاالله بعدا برات جبران میکنه💖