2777
2789
نه عزيزم خانواده شوهوم كه انقد خوشحالن كه خدا ميدونه، ما ٥ سال دوست بوديم ٢ سالم هست تو عقديم بعدم د ...

جلو فامیل بد نمیدونید ؟

یه قانون تو اکیپ دختراهست که میگه:همیشه حق با اونیه که پریوده   
گلم خب نمیگیرن 

اگر نمیگیرن اصرار نکن بزار بگیرن دیگ چاره نیست خرابم شد خودشون باید زحمتشو بکشن ولی با زبون خوش بگو شما تو نظرتون چ مارکی هست گفتن مثلا مارک ایرانی بگو الان ایرانی یکی دو تومن بیشتر ارزون تر نیست من خیلیا رو شنیدم راضی نبودن حالا ک دارین زحمت میکشین هزینه میکنین کاش یه مارک بهتر بخریم بازم هرطور خودتون صلاح میدونین

حیوان مورد علاقم: اکسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته دیگه عروسیمه شانس اوردم خریدم قبل عید همه چیمو خدا خودش کمک جوونا کنه خیلی گرونیه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

گلم خب نمیگیرن 

خودت ناراحت نکن بعضیا درک ندارن والا بخدا من ماشین لباسشویم حایره عالیه خیلی ازش راضیم خارجیا فقط ظاهر قشنگی دارن مارکن ارزش نداره بخاطر مال دنیا بشینی حرص بخوری مامان باباروهم درک کن بذار هرچی میخوان بخرن خدای نکرده حاضری بخاطر چشم هم چشمی بابات بندازی زیر قرض؟؟؟

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....

وااایییی اخه گرونی تا کجاااا...تنم میلرزه😰😣😭

معلوم نیست کِی بتونیم عروسی کنیم با شرایطی که برامون به وجود اومده😓😢

با این گرونی که دیگه بدترررر...

خدایا خودت کمک کن 

1سال و خرده ایه عقدیم و بعد از 10 سال تونستیم ازدواج کنیم باهم

استارتر مبارکتون باشه ان شاءالله به خیر و خوشی جهیزیه خوبی تهیه کنین و به خوشی استفاده کنین

واسه ما هم دعا کنین لطفا

جلو فامیل بد نمیدونید ؟

نه مگه جنايت كردم😐 از شوهرم حامله شدم بعدم عزيزم ميگم هفته ديگه عروسيمه هيشكي نميفهمه اگه ام بفهمن هيچ مشكلي پيش نمياد، خانواده شوهرم كه همه ميدونن فاميلاي دورم كه نميشينن تاريخ و محاسبه كنن ميگم بعد عروسي حامله شدم 😜😜

خودت ناراحت نکن بعضیا درک ندارن والا بخدا من ماشین لباسشویم حایره عالیه خیلی ازش راضیم خارجیا فقط ظا ...

بابام همه چیو عالی خریده این با خانواده شوهره که کمی سخته

وااایییی اخه گرونی تا کجاااا...تنم میلرزه😰😣😭 معلوم نیست کِی بتونیم عروسی کنیم با شرایطی که برامو ...

باشه گلم منم 4 ساله عقدم و بعد 5 سال بهم رسیدیم

گلم چطور بپرسم کی میریم خرید که خیلی مشتاق نشون ندم؟؟

خیلی سخته ولی اصلا نپرس یا مثلا بگو فلانی گفته بقیه وسایلت رو برو زودتر بخر داره گرون تر میشه اینطوری بگو ببین چی میگن 

حیوان مورد علاقم: اکسم