2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوان دوو بخرن ب نظرتون بده؟؟آخه مامانم اینا بقیه ی وسایلمو سامسونگ گرفتم😊😢

من تلوزیون جهیزیمو دوو گرفتم اتفاقا شوهرم گفت ال جی سامسونگ هرکدوم میخوای من خودم دوو اصل کره ۲ماه پیش خریدم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
خو یه دفعه جوون کندنی رو میکنی . بیچاره دختراا ریز ریز باید جوون بدن تو این مغازها . 

برا هر دو طرف سخت شده خیلی.من دیروز سبد رخت چرک مبخواستم بخرم زده بود ۵۴ تومن😂

من😱

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
چ جالب مبارکه خانوادت چیزی بهتون نگفتن؟!

نه عزيزم خانواده شوهوم كه انقد خوشحالن كه خدا ميدونه، ما ٥ سال دوست بوديم ٢ سالم هست تو عقديم بعدم ديگه پيش اومد منم چون عروسيم نزديك  بود به فال نيك گرفتم

من😱

البته برقیا و بعضی ظرفامو گرفتم بقیشو باید بگیرم😑

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز