2777
2789
عنوان

شك شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 50 پست
من ميخوام قطع رابطه كنم اون نميذاره حتي بهش گفتم ميخواي باهاش رفاقت كني خودت رفاقت كن منونبرتوجمعتون

اگه ميرين بيرون برين ولي با پسره سرسنگين شو خيلي،شوهرت قطع ارتباط نميكنه چون ميخواد تاتوش و دربيا ه كه با پسره بودي يا نه اعتمادش و جلب كن

اوه اوه شك كرده بهت بدجور 

بهش گفتم چيزي بين مانبوده بااين كاراهم خودتواذيت ميكني هم زندگي روزهرمارم ميكني.حتي اگه چيزي هم بوده توتمامش كن نريم باهاشون جايي نبينيمشون.بهش گفتم اگه باهاش بودم ك اصلانميذاشتم توببينيش

خداياخودت چشم بد رو از زندگيم دور كن🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفیقت منو کشت 

سلام شکلات جون میشه بگی طبیعی باردارشدی یا دارو خوردی ؟آخه من زمانی که هنوزخودم اینجاعضو نشده بودم خواننده بودم می دونستم که شماام چندوقت بوداقدام بودی ولی باردارنشده بودی بعدیه مدت فهمیدم خدا بهت یه فرشته داده خیلی ام خوشحال شدم عزیزم از ته قلبم بخدا شایدباورت نشه چقددددولی چون خودمم منتظرم خیلی خوب معنیه انتظارو می فهمم الانم تبریک میگم انشالله خدا برات حفظش کنه نی نی نازتو عزیزدلم😍

من ميخوام قطع رابطه كنم اون نميذاره حتي بهش گفتم ميخواي باهاش رفاقت كني خودت رفاقت كن منونبرتوجمعتون

خب بگو من از نگاهاشون از حرفاشون خوشم نمیاد 

بیشتر وقتتو با خودش بگذرون 

عادت نده که همیشه باید با دوستاتون باشین 

بعدها اذیت میشی همش رفیق بازی 

سعی کن یجوری سرشو با خونه مشغول کنی 

سنتون کمه امیدوارم دختر پخته و همه چی دونی باشی

سلام شکلات جون میشه بگی طبیعی باردارشدی یا دارو خوردی ؟آخه من زمانی که هنوزخودم اینجاعضو نشده بودم خ ...

یادم که بهت می گفتن شوکول😉😄خیلی ام از شخصیتت خوشم میاد😊

سن شوهرت هنوز كمه ،با خانواده اش كه زندگي كنين از همه لحاظ هواتونو دارن 

اتفاقااصلاباخانوادش راحت نيستيم خانواده اي نيستن ك كمكمون كنن شوهرم مغازه داره فقط اذش ميكشن 

خداياخودت چشم بد رو از زندگيم دور كن🙏🏻
سلام شکلات جون میشه بگی طبیعی باردارشدی یا دارو خوردی ؟آخه من زمانی که هنوزخودم اینجاعضو نشده بودم خ ...

سلام عزیزم مرسی از لطفت .نگران نباش باردار میشی خودم شدم دکتر خودم .حجامت رفتم عسل و سیاهدونه و ژل رویال خوردم.خودم ذخیره م یه کوچولو پایین اومده بود مشکل دیگه ای نداشتم .ولی شوهرم مشکل تحرک و تعداد اسپرم داشت به اونم هر شب یه قاشق مرباخوری عسل و یه نخود ژل رویال و روشو سیاهدونه میریختم بهش میدادم میخورد.کیوتن ال کارنتین زینک پلاس و ویتامین سی هم میخورد . کلومیفن بیست روز روزی یکی میخورد یه هفتا نمیخورد . مغزیجات میریختم توی شیر با هل و زعفرون و گلاب میدادم بخوره .ولی اون چیزی که زود نتیجه داد زالو بود تا زالو میذاشتیم تعداد و تحرک اسپرم حسابی خوب میشد حتی نرمال میشد شوهرم هر از دو ماه پایین کمرش زالو میذاشت .اگه زالو درمانی رو قطع میکرد تعداد پایین میومد . با همین زالو دو بار طبیعی باردار شدم یه بارم طبیعی باردار شدم خارج از رحم شد .دو ماه بعد از بارداری خارج از رحم اقدام کردم دوباره باردار شدم که خدا پسرمو بهم هدیه داد .بعد از سیط ازمایش که دادم متوجه شدم لوپوس دارم روزی یه دونه پردنیزولون خوردم توی بارداری هر روز اسپرین میخوردم و دو تا امپول هپارین میزدم به نظرم اگا بتونی با مشورت دکترت آسپرینم بخور البته روزهای پریودی نباید خورد چون خونریزی رو زیاد میکنه .الهی که خداا زود دلتو شاد کنه 

راستی دوستام که تودشون مشکل داشتن با پیاز درمانی  و توردن ژل رویال و گرمیجات مشکلشون بدون دارو حل شده .اگا بتونب حدیث کسا بخون .راهو برات باز میکنه.