2777
2789
عنوان

شك شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 50 پست

خخخخخ چی بگم والا اخه این سن و ساله برا ازدواج 😑😨

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=74104889]ن من خونه بابام بودم[/QUOTE ااااا اين چه كاريه اخه دختر ،حق داره خوب بنده خدا اونوق ...

خب خودش مقصربوده وقتي خرجي نميدادبايدميرفتم سركار.بعدازاينكه منم رفتم قهرخونه رو داده كرايه رفته با باباش اينازندگي ميكنه

خداياخودت چشم بد رو از زندگيم دور كن🙏🏻
شماچون توي زندگي من نبودين نميتونين درك كنين اشتباه كردم ك نظرتونوخواستم دوستان

به عنوان يه خواهر بزرگتر حرف من و گوش كن عزيزم اگه دوسش داري زندگيت و دوست داري و اينكه ميخواي شكي نباشه تو زندگيت ارتباط و با همه دوستاي پسرت قطع كن اينجوري ميتوني اعتمادش و جلب كني 

ناراحت نشو دوسته من بچه ها راست ميگن ،سن شما يه سني هست كه هم احتمال خطا واسه دختر هست هم پسر چونكه كم سن و سال هستين واسه همين بايد مراقب روابطتون باشين تا مشكلي پيش نياد 

به عنوان يه خواهر بزرگتر حرف من و گوش كن عزيزم اگه دوسش داري زندگيت و دوست داري و اينكه ميخواي شكي ن ...

راستش من چندبارم بهش گفتم ك نريم باهاشون بيرون تنهايي بريم ولي دوباره قرارميذاشت باهاشون ميرفتيم بيرون.مثلاديشب پسره ب دوس دخترش گفته ك اگه منودوس داري موهاتوكوتاه كن بعدمن چندماه پيش موهاموكوتاه كردم اين فكركرده حتمامن بااين پسره بودم ك موهاموكوتاه كردم

راه حل ادامه زندگیت فقط قطع رابطه با اون دوستات 

مخصوصا پسر 

سن شوهرت خیلی کمه پس سعی کن پیشش باشی تا نره سراغ کس دیگه ای 

براش ۶ ماه خودتو محلتتو کم گذاشتی ولی الان دیگه به خودت و خونت برس 

سرکار میری برو ولی باهاش حرف بزن ببرش محل کارتو ببینه برای اطمینان بگو بیاد دنبالت

شک داره شکشو از ببن ببر 

بیخودی شک نمیکنه حتی خودت حس کنی چیزشو بهش شک میکنی

راه حل ادامه زندگیت فقط قطع رابطه با اون دوستات  مخصوصا پسر  سن شوهرت خیلی کمه پس سعی کن ...

من ميخوام قطع رابطه كنم اون نميذاره حتي بهش گفتم ميخواي باهاش رفاقت كني خودت رفاقت كن منونبرتوجمعتون