2777
2789
عنوان

بچه های بد

132 بازدید | 14 پست

من یه معلمم بچه های کلاسم خیلی بدن دخترن اما خیلی بدن یکیشون کلا سرپاست تو کلاس اصلا نمیشینه فقط میزنه به میز داد میزنه یکیشون همش زبونش بیرونه کلا مات هست اصلا انگار تو باغ نیست ده بار صداش میکنم جواب نمیده باز 5 باز داد میزنم تا میشنده یکیشون فک میکنه سوگولی منه خودشو لوس میکنه هر بار ازش درس میپرسم میگه بلد نیستم با افتخار هم میگه یکیشون همش مسخره بازی در میاره ادامو در میاره یکیشون فقط میرقصه تو کلاس یکیشونم هر چی میگم با اشاره میگه نه و ابرو میندازه بالا میدونم الان میگین بچن اما خداشاده همین شماها نمیتونین تحملشون کنین همکارم بهم گفت من مسولیت کلاس تورو به عهده نمیگیرم اگه بهم بده خیلی بچه های بدین.میدونم من معلمم باید ارومشون کنم همراهشون کنم تا وقتی بازی هست خوبن به درس نیرسه میریزن بهم چند روز پیش یکیشون یه کاری کرد من فقط گفتم چرا این کارو کردی گریه کرد اخر ساعت از دلش در اوردم رفت خونه هنوز من از مدرسه بیرون نیومده بودم مامانش زنگ زد و گفت چی شده دخترم گریه نیکنه منم توضیح دادم بعد میگه من نمیخام بچم درس یاد بگیره فقط بهش محبت کن 😐فقط خاستم درد دل کنم باهاتون همین 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس درسه یا دیوونه خونه 😓😁

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

عزیزم‌ زنداداش منم معلم هست ...تو هر کلاسی چند نفر از این موارد هستن ..با یه ترفتدی مشغولشون کن ..مسولیت بده ..قوانین کلاس رو بهشون گوشزد کن 

بگو که چه رفتارهایی انجام بدن شما نمیپسندی ..وقتی کار خوبی انجام میدن تشویق کلامی کن 

بجه ها روحشون لطفیه کافیه باهاشون دوست بشی و صبورتر باشی 

الهی مرا  آن ده که آن به 
فک کنم کلاس داریت خوب نیس

اتفاقا خوبه بحث اموزشی خوبم معلم نمونم فقط امسال بچه های بدی دارم خود مدیر میگه من حریفشون نیستم از طرفی بخام دعوا کنم فرداش مادراشون تو صفن  تا تیر بارونم کنن تازه یه بار دعوا و تنبیه اصلا عار ندارن

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بنظرم شما اونقدری که باید جذبه ندارید

من هم تو اموزشگاه معلمم

بچه ها مخصوصا پسرها علاوه براینکه دوسم دارن خیلی هم حساب میبرن

بنظرم کمی سفت و سخت باش

برای کارهای خوب تشویق و برای کارهای بد تنبیه درنظر بگیر

نذار اختیار کلاس از دستت دربره

اگر نتونی جلوی یکی رو بگیری کم کم بقیه هم شروع میکنن

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
اتفاقا خوبه بحث اموزشی خوبم معلم نمونم فقط امسال بچه های بدی دارم خود مدیر میگه من حریفشون نیستم از ...

تو جلسات بهشون بگو انتقاد پذیر هستم ولی اجازه دخالت نمیدنم 

محکم باش 

الهی مرا  آن ده که آن به