2777
2789
عنوان

خرید عروسی

170 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

خریدای عروسیرو تا اونجا ک میدونید میشه کامل بنویسید دونه دونه   

نمیخوام چیزی یادم بره

منظورم لباس و لوازم ارایشیو یه خرید کامل دیگه 

و اینکه لوازم ارایشیهامو چه مارکی بخرم  

ممنون

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروس خانوم مبارکه

اول اینکه الهی خوشبخت بشین

دوم هم ک اگه پولدارین و ب فکر پول نیستی هر چی دوس داری بخر

اگرم اقتصادی فک میکنین چیزایی ک لازم داری و ضروریه بخر

لطفا برا ظهورآقا و تعبیر نشدن خواب داداشم و خوب و خوش بودن رابطه ی داداشام صلوات بفرستین خدا خیرتون بده

ببین یه مانتو و شلوار و لوازم بهداشتی و یه کیف و کفش.چیزای بیخودی و الکی نخر.شوهر که نمیخواد فرار کنه مد روز میخری بعد عروسی چاق میشی بدردت نمیخوره.یه مانتو شلوار ولوازم آرایشی که لازم داری بخر.

ببین یه مانتو و شلوار و لوازم بهداشتی و یه کیف و کفش.چیزای بیخودی و الکی نخر.شوهر که نمیخواد فرار کن ...

این چاق شدنو از کجا درآوردی حالا😂😂😂

لطفا برا ظهورآقا و تعبیر نشدن خواب داداشم و خوب و خوش بودن رابطه ی داداشام صلوات بفرستین خدا خیرتون بده

اول ازهمه برو سراغ برقی ها ی سشوار برس برقی و بابلیس بردار واس شوهرت یک موزر و اپلیدی

بعد برین سراغ کیف و کفش من کیف پول ودستی وکیف زنونه برداشتم چمدون پدرشوهرم برام از دبی اورده بود همینارم برا شوهرت بگیر

بعد من مانتو شلوار روسری خریدم واس شوهرم ی کت شلوار برداشتیم لوازم ارایشیشم یک ضدافتاب و کرمپودرو پنکک و رژگونه و ساک ارایشی و کلی رژ و ریمل و خط چشم و مداد 

بعد حلقه خریدیم روز اخرم رفتیم سرویس طلا خریدیم

من لوازم ارایششم شد ۲ تومن مارک میبلین البته بابرقیا الان فکنم خیلی گرونتر شده باشه سعی کن از اول نه خیلی ارزون برداری نه خیلی گرون ک پشیمون بشه من اذیتش نکردم الانم هروقت مول دستش میاد میگه پاشو بریم بازار خرید کنم واست 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
خو میدونم چاق میشه اکثرا چاق میشن.برای عقدم لباس مجلسی خوشکل و گرون خریدم همچین چاق شدم که زیپش بسته ...

خدا کنه منم چاق شم😆

چمدون و وسایل برقی که برای عقد میخرن مگه نه

من این خریدم واس عقدمه چون جشن مفصل داشتم و ماه عسل ولی عروسی زیاد خرید نکردم لازمم نبود واقعا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃