2777
2789

من تقریبا ۱۶ روز بعدش استفاده کردم

خداجونم...مرسی که هوای زندگیمو داشتی از اینجا به بعدم توکلم به خودته...مثل زمانی که گریه میکردم و تو با دستای مهربونت اشکامو پاک میکردی و خط خنده رو روی لبام طراحی میکردی....مثل لحظه ای که همسرم رو تو مسیر زندگیم قرار دادی تا من از چشمانش برق خوشبختی و عشق و احساس کنم و عاشقانه ترین زندگی رو باهاش بسازم....مثل وقتی که مادرمو شفا دادی وقتی که معجزه امام حسین و بهم نشون دادی مامانم کلا بیماریش از بین رفت...مثل وقتی که منو با خنده دخترم یکبار دیگه عاشق کردی..دخترم که چشماش مثل پدرشه و نگاهش دلمو میلرزونه و من و وامی داره تا یه بار دیگه نفس عمیق بکشم از ته ته دلم جایی که پر از پاکی و صداقته عمق وجودم لب بزنم..شکرت..شکرت که هوای زندگیمو داری تو بهترین همراه زندگیم هستی...😊😍                                                            من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بی بی چک باید یه هفته از پریودی بگذره قطعی ترین جوابو میده

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین