2777
2789

فکر نکنم واقعیت داشته باشه...چقدرم مفته

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

فکر نکنم فایده ای داشته باشه تازه جرم گیری باعث سفیدی نمیشه فقط باعث تمیزی سطح دندون میشه اگه دندون رنگ گرفته باشه فقط باید رفت پیش دندون پزشک واسه سفیدی 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نا بابا الکیه. میری دندونپزشکی انقد تغیر نمیکنه جز با کامپوزیت. زغال پودر کن بامسواک بزن ببین چطوره. داداشم راضی بود. گفت فقط بین دندونا میمونه. اونم ک بانخ دندون میشه تمیر کرد

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
فکر نکنم فایده ای داشته باشه تازه جرم گیری باعث سفیدی نمیشه فقط باعث تمیزی سطح دندون میشه اگه دندون ...

من دندونام یه ذره جرم داره که اصلا معلوم نیس .کلا دندونام محکمن و رنگشون صدفیه و دتدون خراب یک دونه هم ندارم 

اما رنگ صدفیشو دوس ندارم سفید میخوام باشه

من دندونام یه ذره جرم داره که اصلا معلوم نیس .کلا دندونام محکمن و رنگشون صدفیه و دتدون خراب یک دونه ...

درواقع رنگ اصلی دندون طبق گفته ی پزشکا همین صدفیه اونایی که دندوناش سفید براقه حتما یه کاری کردن شک نداشته باش که اون هم فقط با رفتن پیش دندون پزشک درست میشه تازه اگه زیادی سفید بشه خیلی مصنوعی میزنه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی