2789
عنوان

قرص زینک

2620 بازدید | 23 پست

خانومایی که قبلا قرص زینک میخوردن والان یه مدته که قطع کردن لطفا بیان.

من یه مدته میخام بخاطر رشد کم موهام و ریزش قرص زینک رو مصرف کنم ولی میترسم وقتی مصرفش رو قطع کنم ریزشش دوبرابر بشه شماهایی که مصرف کردین و بعد قطع کردین لطفا نظرتون رو میگین ممنون.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوران شیردهی خوردم و قطع کردم، الان مشکلی ندارم

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

زینک چه تو بارداری چه غیربارداری واقعا خوبه ولی خیلی کمیاب شده من امروز خریدم دوورقه25هزار

باردار نیستم میترسم 6ماه بخورم بعد قطع کنم ریزشش دوبرابر الان بشه

نه عزیزم ریزشت دوبرابر نمیشه البته زینک در مواردی که هیچ مشکلی توی ازمایش خونت نباشه اثر داره

بدون تجویز میشه خورد ضررنداره؟

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   
چه آزمایشی باید بدم عزیزم؟

ازمایش خون معمولی عزیزم ببین گاهی وقتا ریزش از کمبود ویتامین کمبود اهن اینا میتونه باشه اگر هیچکدوم اینا نبود میتونی بری سراغ یه قرصی معمولا کسایی که کم خونی یا فقر اهن دارن و ریزش دارن زینک جوابدهی خوبی واسشون داره