2777
2789
ینی رفته بیرون اخه من خیلی وسیله دارم میترسم قاطی اوناشده باشه

ن عزیزم نرفته بیرون.من یه همستر داشتم١سال توخونم ازاد بود همه جا میرفت.دفعه اخری که پیداش نکردم واقعا از خونهرفت بیرونو دیگه ندیدیمش

پشت وسیله ها نگا کن همیشه کنج دیواراس.اگه خونتونو قشنگ بگردی میبینی یه مخفیگاه داره پرازخوراکی هایی کـبهش میدادی.مالمن غذاک بهش میدادم نمیخورد میرفت قایمشون میکرد.عزززیزم دلم براش تنگ شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم نرفته بیرون.من یه همستر داشتم١سال توخونم ازاد بود همه جا میرفت.دفعه اخری که پیداش نکردم واقع ...

ینی توقفس نذاشته بودینش؟؟ازمن تواکواریوم بود

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

ببين خودت احتمال ميدي بيشتر كجاها رفته باشه خوراكي مورد علاقشو بذار بوشو بفهمه مياد بيرون پشت كمد يا تو باكس و ظرفي احتمال داره رفته باشه اگه در كمدت باز بوده كه شايد رفته تو لباسا  پشت يخچال و خلاصه هرجا فضا داره امكان داره رفته باشه چون بدنشون خيلي نرم و ژله اييه 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
ن عزیزم نرفته بیرون.من یه همستر داشتم١سال توخونم ازاد بود همه جا میرفت.دفعه اخری که پیداش نکردم واقع ...

عزیزززززم چ خواستنی بوده😍

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
فکرکنم خیاربزارم بهتربیادچون هم دوست داره هم خیاربوش زیاده

سيب 

هويج 

بيسكوييت 

خلاصه هرچي بيشتر دوست داره رو بذار 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
٢ماه تو اکواریوم بود.یکم ک بزرگ شد خودش میومد بیرون بعضی وقتام میرفت تواکواریوم میخوابیدولی ١سال بعد ...

سخت نبودپیداکردنش

وقتی رفت.چند وقت بعدش خونه تکونی کردم دیدم گندددد زده ب تشکاو پتوهام به لباسام همههههه رو تیکه تیکه کرده بود.تاخونه تکونی نکردم نفهمیدمممم ک .قبلش فک میکردم چ کارـخوبی کردم ک ازاد گذاشتمش ولی بعدش پشیمون شدم.حتی قالیاموهم تیکه تیکه کرده بود

سخت نبودپیداکردنش

اصلا دنبالش نمیگشتم براش غذا میزاشتم گوشه ها اتاق فرداش میدیدم نیس غذاهاش.فقط شبا حضورشو حس میکردم میومد روتخت پیش گوشم میرفت تولباسام از خواب بیدارم میکرد توروز تو مخفیگاهش خواب بود

وقتی رفت.چند وقت بعدش خونه تکونی کردم دیدم گندددد زده ب تشکاو پتوهام به لباسام همههههه رو تیکه تیکه ...

ای خدا....من جهیزیم همه توراهروعه...ازش استفاده نکردم دعاکن بین اونانباشه