2777
2789
عنوان

دلداری میخوام

118 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها.من پارسال  یه بارداری پوچ داشتم  الان پنج ماهه دارم اقدام میکنم ماه قبل سونو رفتم روز دوازده سیکلم اندازه فولیکول ۱۳ بود که این ماه لتروزل خوردم و آمپول hmg دکتر بهم داد واسه زودتر نتیجه گرفتن ولی خیلی دلشوره دارم خیلی استرس دارم تمام فکر و ذکرم سرکار تو باشگاه تو خونه همش اینه.به نظرتون من حامله میشم چیکار کنم یکم آروم شم؟

عزیزم استرس سمه برای بارداری. بخوای اینطوری فکر کنی مطمئن باش باردار نمیشی . بیخیال شو یکم. منم استرس داشتم باردار نمیشدم یه ماه بیخیال شدم باردار شدم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی خودم میدونم به خدا استرس سمه ولی چیکار کنم باشگاه رفتم با دوستام بیرون رفتم مسافرت رفتم نمیتونم از فکرش بیام بیرون یهو انگار بند دلم پاره میشه شده یه چیز بعید برام چیکار کنم به نظرتون

مرسی خودم میدونم به خدا استرس سمه ولی چیکار کنم باشگاه رفتم با دوستام بیرون رفتم مسافرت رفتم نمیتونم ...

ما هم یکی از فامیلامون همین جوری بود انقدر استرس داشت.اخرش دکتر بهش گفت خانوم شما اصلا باردار نمیشد به هیچ عنوان.دوماه بعدش حامله شده.دکتر واسه  این که دیگه استرس نداشت باشه اینجوری بهش گفت.شمام استرس نداشت باشه انشاالله  درست میشه