2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نداشتم فقط  ملتهب شدنو سوزش داشتن الانم شل شدن

من همیشه این دردو قبل پریود داشتم ولی فقط ۳ ۴ روز

الان دوهفتس درد میکنهوخیلی هم سفت شده مخصوصا موقع خواب نمیشه تکون خورد از دردش 

من فقط وقتی نوکشونو فشار میدم درد میگیره

خداجونم...مرسی که هوای زندگیمو داشتی از اینجا به بعدم توکلم به خودته...مثل زمانی که گریه میکردم و تو با دستای مهربونت اشکامو پاک میکردی و خط خنده رو روی لبام طراحی میکردی....مثل لحظه ای که همسرم رو تو مسیر زندگیم قرار دادی تا من از چشمانش برق خوشبختی و عشق و احساس کنم و عاشقانه ترین زندگی رو باهاش بسازم....مثل وقتی که مادرمو شفا دادی وقتی که معجزه امام حسین و بهم نشون دادی مامانم کلا بیماریش از بین رفت...مثل وقتی که منو با خنده دخترم یکبار دیگه عاشق کردی..دخترم که چشماش مثل پدرشه و نگاهش دلمو میلرزونه و من و وامی داره تا یه بار دیگه نفس عمیق بکشم از ته ته دلم جایی که پر از پاکی و صداقته عمق وجودم لب بزنم..شکرت..شکرت که هوای زندگیمو داری تو بهترین همراه زندگیم هستی...😊😍                                                            من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
با حساب کتاب خودم فک کنم ۴هفتمه

وای من هفته 5 و ششم.. الان دارم از حالت تهوع میمیرم. درد سینم دارما. بخدا اگه دست خودم باشه صدتای درد سینه به یه دقیقه حالت تهوع نمیدم... 

به خدا دردش هیچی نیست

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
وای من هفته 5 و ششم.. الان دارم از حالت تهوع میمیرم. درد سینم دارما. بخدا اگه دست خودم باشه صدتای در ...

من فعلا ک حالت تهوع ندارم خدا کنه نیاد سراغم همینجوری لاغر هستم چیزیم نتونم بخورم تموم میشم دیگه😐