2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالتو بد نمیکنه. من 5 ساله میخورم. چاقت میکنه. یکم حساس و زودرنج میشی. گاهی حس میکنی از تو دارن بهت فشار میارن. گاهی تپش قلب و استرس و نفخ میاره. تنها چیزی که باید توی خوردن این قرص رعایت کنی ارامش روانی و غذایی هست. اصلا نباید به روی خودت بیاری و زیاد به عوارضش توجه کنی. ضمنا اگه راه داره قرصو شب وقت لالا بخور .

ضمنا حتما مکمل ب کمپلکس بخور. چون ویتامین ب بدنتو دفع میکنه و این بیشتر باعث میشه عصبی و افسرده بشی. سعی کن فقط و فقط شادی داشته باشی. از ورزش های خیلی هیجانی هم پرهیز کن چون فشار خونتو میبره بالا و ممکنه تپش قلب بگیری. اگه داری یه دوره میخوری مشکلی نداره اما اگه دوره طولانی برای تنظیم پریود باید بخوری حتما حتما باید با پروژسترون بخوری وگرنه متاسفانه برای کسانی که زمینه خانوادگی سرطان یا کیست تخمدان و سینه دارن خطرناکه و باید با پروژسترون خورده بشه.

ضمنا حتما مکمل ب کمپلکس بخور. چون ویتامین ب بدنتو دفع میکنه و این بیشتر باعث میشه عصبی و افسرده بشی. ...

مرسی عزیزجان نه فقط این ماه این قرص رو می خورم

خدایا به من یه فرزند دوم سالم بده الهی امین
مرسی عزیزجان نه فقط این ماه این قرص رو می خورم

اصلا نگران نباش. فقط ارامش و شادی داشته باش. اتفاقا اگه دوره کوتاهه برات خیلی خوبه. ایشالا خدا بهت نینی سالم میده . برای منم دعا کن گلم

ضمنا حتما مکمل ب کمپلکس بخور. چون ویتامین ب بدنتو دفع میکنه و این بیشتر باعث میشه عصبی و افسرده بشی. ...

سلام میشه لطفن  اسم پزشکتونو بگید من از ۱۸ سالگی مشکلاتی داشتم که پیش ۳ تا دکتر زنان معروف رفتم ولی نتنها بهتر نشدم بدترم شدم ، تا ۷ سال پیش پیش دکتری رفتم و مشکلم و فهمید و استروژن پروژسترن تجویز کرد و گفت تا اخر عمر باید بخورم این دفعه که اومدم ایران فت کرده بودن سنشون‌بالا‌بود باز همون اش و همون کاسه پیش ۲ تا دکتر رفتم همون قرصای دکترای قبلی و تجویز ممیکنن متوجه نمیشن میشه اسم دکترتونو که براتون این قرص هارم تجویز کرده بدونم که بش مراجعه کنم

سلام میشه لطفن  اسم پزشکتونو بگید من از ۱۸ سالگی مشکلاتی داشتم که پیش ۳ تا دکتر زنان معروف رفتم ...

عزیزم من دکترم ماما بود و فقط استروژن و پروژسترون داد من دکتر خوب هنوز نرفتم میخوام احتمالا برم تهران مطب دکتر زهرا حیدر میگن خیلی دکتر حاذق و خوبیه

سلام خانما  کسی میتونه  کمکم  کنه

من میتونم  بدون تجویز دکتر بخاطر خشکی واژن استروژن بخورم 

بخاطر کرونا میترسم برم دکتر ...اگر کسی میدونه  منو راهنمایی میکنه.ممنونم😘 ۲۷ سالمه  متاهلم

سلام خانما  کسی میتونه  کمکم  کنه من میتونم  بدون تجویز دکتر بخاطر خشکی واژن اس ...

شما مصرف کردین؟ منم بخاطر این مساله میخوام استفاده کنم راضی هستین خشکی واژنتون برطرف شده؟