2777
2789

دكتر بره ولي اگه ارثيه فكر كنم تاثيرش كم باشه 

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکی گفت منم لایک کن. همسر من که بیچاره داره کچل کچل کلاچه، روغن کله پاچه میشه :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
هرکی گفت منم لایک کن. همسر من که بیچاره داره کچل کچل کلاچه، روغن کله پاچه میشه :)

تو خانوادش كچل هست؟

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

ماينوكسيديل و قرص فيناسترايد. البته ريزش رو به تاخير ميندازه نه اينكه ديگه كاملا قطع بشه. البته در مورد مدل ريزش ارثي

هرگز منتظر فرداهاي خيالي نباش،سهمت را از شادي هاي زندگي همين امروز بگير و "در لحظه زندگي كن"
چی هست؟

تو ی امپول ک برای تقویت سر هست و انواع ویتامین های مو به سر تزریق میکنن

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
نمیشه ببدون تجویز ددکتر استفاده کنه ...درسته؟

اگر به دارو حساسيت نداشته باشه منع مصرف نداره. البته فيناسترايد هورمونيه و مسائل خاص خودشو داره

هرگز منتظر فرداهاي خيالي نباش،سهمت را از شادي هاي زندگي همين امروز بگير و "در لحظه زندگي كن"