سلام.کسی میدونه برای از بین بردن سردی رحم باید چیکار کرد؟چه علائمی داره؟چه چیزایی مصرف باید کرد که رحم گرم بشه؟
من روز 9 پریودیم هست و این ماه داروهای کلومیفن از روز 5 پریودی روزی 2 تا و استرادیل از روز 8 پریودی یکی صبح یکی شب و امپولhmg یکی روز 9 یکی روز 11 بزنم که ببینم ایشالا جواب میگیرم این ماه.بنظرتون الان از گرمی جات استفاده کنم فایده ای هم داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو پریودی کاچی بخور چای نبات کم رنگ اب سرد نخور دوغ نخور لبنیات کلا نخور تو پریودی میوه سرد نخورد مثلا تو پریودی نباید هندونه خربزه انگور خیار اینا خورد مثلا موز و سیب ک بیرون یخچال باشه خوبه.چیز ترش نخور اینا رعایت کن تو پریودی.پلی کیستیکی؟
تو پریودی کاچی بخور چای نبات کم رنگ اب سرد نخور دوغ نخور لبنیات کلا نخور تو پریودی میوه سرد نخورد مث ...
نه هیچ مشکلی ندارم.هم من هم شوهرم سالم هستیم ولی جواب نمیگیریم نمیدونم چرا.گفتم این ماه چیزای گرم بخورم که انشالله جواب بگیرم ..فقط استرسی هستم شدید.نمیدونم چیکار کنم استرسم کم بشه