2777
2789
عنوان

برای اینکه لاغر بشین چه کارهایی کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم سعی خودمو میکنم ولی الان یک هفته است نتیجه عکس گرفتم

کالریتو بشمار 

کالری کمتر شه حتما وزن کم میشه 

من عدد تیروییدم 25 هست با اینحال وزن کم کردم حتی با تیرویید کم کار و ال دی هم کالری کمتر بخوری وزنت میاد پایین 

راستی یاسمین رو امتحان کردی؟ برای من ورمش کمتر از ال دی بود 

من از یه مربی ورزش ، که فوق لیسانس تربیت بدنی داشت ورزش گرفتم برای خونه، روزی 1 ساعت میشه، 20 تا حرکت هوازیه که 10 تاش با دمبله

در کنارش کالری شماری انجام دادم و یه سری کار دیگه که خود مربی بهم گفته بود، مثل خوردن دارچین هر روز صبح ناشتا، یا خوردن قهوه قبل از ورزش

در عرض 1 ماه 4.5 کیلو کم کردم، خیلی راضی بودم

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!

[QUOTE=74067215]من از یه مربی ورزش ، که فوق لیسانس تربیت بدنی داشت ورزش گرفتم برای خونه، روزی 1 ساعت میشه، 20 تا حرک ..، کالری شمار برنامه است? ورزشهاش چی بود 

چند کالری میخوردی؟؟؟

روزی بین 1100 تا 1200

مربیم گفته بود هر زمان که حس کردی گشنته، یه تیکه شکلات تلخ بذار گوشه لپت بذار خودش آب بشه، واااقعا تاثیر داشت تو گرفتن اشتها، و یه مورد خوب دیگه که داشتم این بود که هر روز باید یک لیوان تخم شربتی میخوردم، هم ویتامین و کلسیوم داره هم جلوی اشتها رو میگیره، البته بگما اصلا شیرین نمیکردمش، فقط یه قاشق می ریختم تو یه لیوان آب

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
شاید به خاطر یبوست ،و یا کمبود اب باشه . 

عزیزم اب زیاد میخورم روزی دو تا لیوان بابونه هم میخورم میوه هم میخورم ،ولی خودم فکر میکنم بیشتر مال میوه باشه

[QUOTE=74067215]من از یه مربی ورزش ، که فوق لیسانس تربیت بدنی داشت ورزش گرفتم برای خونه، روزی 1 ساعت ...

خیلی چیزا بود، دمبل جلو بازو، پشت بازو، بغل، بورپی، اسکات و ...، البته بگم ها حرکت ها و تعدادشون رو بر اساس فرم بدن بهم داده بود

من از یه مربی ورزش ، که فوق لیسانس تربیت بدنی داشت ورزش گرفتم برای خونه، روزی 1 ساعت میشه، 20 تا حرک ...

وای چه عالی من باید ۵کیلو کم کنم بلد نیستم ۱ گرم هم کم نکردم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

منم چاق شدم 

اراده ندارم رژیم بگیرم

همه نوع وسیله ورزشی هم دارم

خاک تو سرم گامبو شدم

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
خیلی چیزا بود، دمبل جلو بازو، پشت بازو، بغل، بورپی، اسکات و ...، البته بگم ها حرکت ها و تعدادشون رو ...

تو کدوم قسمت هات بیشتر لاغرشد؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍