2777
2789
عنوان

برای اینکه لاغر بشین چه کارهایی کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 85 پست
میره ولی سخت میره  باید قرص رو قطع کنی یا جایگزین فعالیتت رو زیاد کنی  اگه ناحیه خاصی ور ...

ممنون گلم دکتر دو دوره داده فعلا باید بخورم چون برای رفع کیست داده حتما این قرص تاثیر بیشتری داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو چای سبز رو چه مقدار چه موقع ها مصرف کردی؟؟بهش چیزی هم اضافه میکردی؟؟

من روزی دو لیوان ..بعد از ناهار و بعد از شام میخورم...بهش دارچین و پودر زنجبیل هم اضافه میکنم که هم سردی شو برطرف کنه و هم چربی سوزیش بیشتر بشه

من روزی دو لیوان ..بعد از ناهار و بعد از شام میخورم...بهش دارچین و پودر زنجبیل هم اضافه میکنم که هم ...

منم الان دم کردم توش چوب دارچین هم انداختم.تو با چی میخوردی منظورم اینه با قندمیخوردی ؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
منم الان دم کردم توش چوب دارچین هم انداختم.تو با چی میخوردی منظورم اینه با قندمیخوردی ؟

قند نه..من یا خرما میخورم باهاش یا خود چای رو بدون هیچ چیز شیرینی میخورم..کشمش یا انجیر خشک هم میشه خورد باهاش

خیلی چیزا بود، دمبل جلو بازو، پشت بازو، بغل، بورپی، اسکات و ...، البته بگم ها حرکت ها و تعدادشون رو ...

چه جالب من صبح ها میوم پیاده ووی و یکم میدوم در اخرم میرم با دستگاههای ورزشی حدود ده دقیقه ورزشمیکنم

بجای قرص ال دی میتونستی جوشونده ی رازیانه بخوری...همون تاثیرو داره..چاق هم نمیشی

نه رازیانه کیست بزرگ کرده من قبل از ال دی رفتم طب سنتی ولی جالبه که کیستم بزرگ شده 

اره اره قرص ال دی خیلی تاثیر داره خیلی کاش کیستت بیفته و بتونی جلوگیری دیگه ای داشته باشی این همه تل ...

کیست میفته یا کوچک میشه ? کاش اب بشه خیلی نگرانشم

کیست میفته یا کوچک میشه ? کاش اب بشه خیلی نگرانشم

نه میفته دیگه مال خواهرم که افتاد با قرص ال دی اصلا نگران نباش 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗