2777
2789
عنوان

بیاین +عکس

288 بازدید | 19 پست

خانوما بنظرتون چند وقت طول میکشه این ابرو پرپشت بشه و کامل دربیاد عروسی نزدیک داریم چکار کنم زودتر رشد کنه

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

قرص ویتامین بگیر سوراخ کن بزن به ابروهات پر میکنه

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص ال دی بگیر با اب خمیری کن بزن زود در میاد

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

روغن خرگوشک از عطاری بگیر بزن 

معحزه میکنه

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

اها قرص ال دی ام پودر کن با اب ی کوچولو بمال ب ابروهات 😄اونم رشدشو زیاد میکنه 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

وازلین هم بزنی خوبه پر میشه ... روغن زیتون هم خط ابرو رو پر میکنه 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺