2777
2789
عنوان

بیاین +عکس

288 بازدید | 19 پست

خانوما بنظرتون چند وقت طول میکشه این ابرو پرپشت بشه و کامل دربیاد عروسی نزدیک داریم چکار کنم زودتر رشد کنه

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

قرص ویتامین بگیر سوراخ کن بزن به ابروهات پر میکنه

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص ال دی بگیر با اب خمیری کن بزن زود در میاد

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

قرص ال دی رو تو آب غلیظ کن بزن دو ماه فکر کنم طول بکشه مونده به رشدش

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

روغن خرگوشک از عطاری بگیر بزن 

معحزه میکنه

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

اها قرص ال دی ام پودر کن با اب ی کوچولو بمال ب ابروهات 😄اونم رشدشو زیاد میکنه 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

وازلین هم بزنی خوبه پر میشه ... روغن زیتون هم خط ابرو رو پر میکنه 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
2790
2778
2791
2779
2792